• Načítám...
>

V Praze 4 se proháněli rytíři

  • Včera,
  • 20:54,
  • PRAHA 4,
  • Kristýna Svobodová

Na Den české státnosti uspořádala radnice Prahy 4 v parku Na Jezerce další ročník akce Svatováclavské velebení. Pro malé i velké návštěvníky byla připravena představení, například se Spejblem a Hurvínkem, řada hudebních vystoupení a souboje Rytířů Koruny České.

Reklama

Takhle to na státní svátek koncem září vypadalo v parku Na Jezerce v Praze 4. Také letos tady totiž radnice městské části uspořádala tradiční Svatováclavské velebení.

"Je to už naše tradiční akce, jak název napovídá, na svatého Václava a myslím si, že je to akce, která je velmi oblíbená především pro děti, protože tady máme dětské Divadlo Spejbla a Hurvínka, dobré jídlo a pití, takže je určitě každý zván," řekl Ondřej Kubín (ODS) - starosta MČ Praha 4.

anketa

"Je to moc pěkné, my jsme rádi, že to pořádáte."

"Byli jsme tady asi před 3 lety, ta akce je tu většinou každým rokem a líbí se nám to tady, byli jsme tady s dcerou, pro ty děti je to hezké."

"Nejvíce se těším na rytířské souboje."

 A ty stály rozhodně za to. Radnice Prahy 4 ale ještě na podzim chystá další akce.

"Budou spíše vnitřní a bude série podzimních koncertů, takže na Nuselské radnici se na ně můžete těšit," řekl Petr Tomáš Opletal (TOP 09) - radní MČ Praha 4.

"Praha 4 je specifická v tom, že je hodně velká, hodně rozlehlá a jak s oblibou říkám, tak je to 5 samostatných měst, takže se snažíme samozřejmě každý ten katastr připravit programově tak, abychom zaujali všechny diváky, obyvatele a tím pádem je toho hodně," řekl Ondřej Kubín (ODS) - starosta MČ Praha 4.

Na Svatováclavském velebení si lidé kromě vystoupení a rytířského turnaje mohli doslova vychutnat také dobré jídlo a řadu pochutin. Akci pak navíc přálo i počasí.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu