• Načítám...
>

V ulicích Prahy 9 se opět točily kolotoče a prodávaly sladkosti

  • Včera,
  • 21:27,
  • PRAHA 9,
  • Kristýna Svobodová

Už 33. ročník tradiční Svatováclavské pouti a 25. ročník Vysočanského vinobraní se uskutečnil v Praze 9. Akce se už tradičně odehrála v blízkosti kostela svatého Václava. Návštěvníci si mohli užít kolotoče, střelnice a další klasické pouťové atrakce. Vrcholem dne pak byl koncert Michala Hrůzy. Pro ty, kteří dostali hlad, bylo k dispozici několik stánků s občerstvením. Řada lidí pak na akci dorazila za vynikajícím vínem z nedaleké vinice Máchalka.

Reklama

Kolotoče, houpačky i střelnice se po roce opět vrátily na sídliště nedaleko kostela svatého Václava v Praze 9. Uskutečnil se tady totiž 33. ročník oblíbené Svatováclavské pouti. Starý Prosek se tak opět zaplnil návštěvníky všech věkových kategorií, kteří přišli za zábavou.

Kolotoče ani koncerty ale nebyly jedinou atrakcí, které veřejnost do těchto míst opět přilákaly. Společně se Svatováclavskou poutí jen o pár kroků dál kousek od bobové dráhy probíhalo 24. Vysočanské vinobraní. Milovníci vína ho přicházeli ochutnávat přímo na nedalekou vinici Máchalka.

Také tady pak na návštěvníky čekal kromě vynikajícího pražského vína doprovodný program.

Spojení Svatováclavské pouti a Vysočanského vinobraní opět přilákalo davy návštěvníků, kteří si přišli užít nejen zábavu, ale i výjimečnou atmosféru starého Proseku. Tenhle každoroční svátek se stal neodmyslitelnou součástí místní komunity, kdy se sousedé i návštěvníci z různých koutů města setkávají, aby společně oslavili tradice, zábavu a dobré víno. Opět po roce tak Prosek na chvíli spojil generace.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu