• Načítám...
>

Dětské skupiny Rabasova bavily děti i dospělé

  • 12. května 2017,
  • 16:57,
  • PRAHA 4,
  • Tomáš Mladějovský

MČ Praha 4 uspořádala ve spolupráci se zdravotnickým zařízením své městské části Den otevřených dveří v Dětské skupině Rabasova. Dobře se bavili nejenom ti nejmenší, ale i jejich rodiče a prarodiče. V rámci zábavného odpoledne plného různých soutěží a her si rodiče mohli v klidu prohlédnout místo, kam budou jejich děti od září chodit.

Reklama

Den otevřených dveří Dětské skupiny Rabasova se opravdu povedl, a to nejenom kvůli klaunu Fielovi.

"Je to možnost pro rodiče, kteří sem nastupují v září, aby se přišli podívat a viděli, o čem to fungování dětských skupin vlastně je," řekl Jan Schneider, vedoucí zdravotnického zařízení MČ Praha 4.

Dětské skupiny Rabasova fungují velmi dobře. O děti je tady odborně postaráno, mají přesně daný program a cítí se tu, doslova, jako doma.

"Naše Dětské skupiny Rabasova mají 4 samostatné dětské skupiny. Celková kapacita je 80 dětí. Nejsou rozděleny podle věku ale tak jak přijdou. Je to čistě fyziologická skupina od 1 roku do 3 let, a takto jsou rozděleny do těch jednotlivých dětských skupin. Každá skupina má své 3 vychovatelky, plus k tomu jednu pomocnou vychovatelku nebo asistentku vychovatelek, která se v podstatě stará o to, aby bylo uklizeno na té dětské skupině," řekla Simona Hanusová, vedoucí vychovatelka Dětských skupin Rabasova.

DOD Dětských skupin Rabasova se líbil nejenom těm dětem, které sem začnou od září chodit, ale i jejich rodičům a kamarádům.

"Program tady v Dětských skupinách je samozřejmě obdobný, jako je v jeslích nebo mateřských školkách. Skutečně se není čeho bát, je tady o děti dobře postaráno," řekla Iva Kotvová, místostarostka MČ Praha 4.

Další ročník Dětských skupin Rabasova v MČ Praha 4 začne 17. září. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu