• Načítám...
>

Praha 4 hledá nejlepší provozovnu

  • 22. srpna 2017,
  • 17:07,
  • PRAHA 4,
  • Jana Peterková

Praha 4 podporuje všechny slušné podnikatele, proto letos již poosmé vyhlásila soutěž „Provozovna Prahy 4“, ve které sami zákazníci rozhodují o nejoblíbenější provozovně podnikající na území městské části. Cílem je ukázat, že na Praze 4 jsou úspěšní a poctiví podnikatelé. I proto mají obyvatelé Prahy 4 možnost již osm let si zvolit nejoblíbenější provozovny na naší městské části. Živnostníci a provozovatelé navíc také potřebují zpětnou vazbu od svých zákazníků a i to je cílem celé soutěže.

Reklama

Restaurace, cukrárny, kadeřnictví, sauna a mnoho dalších provozoven Prahy 4 se přihlásilo do 8. ročníku soutěžního klání o nejlepší provozovnu Prahy 4. 

"Občané především hodnotí kvalitu služeb, příjemný personál, možnost zaparkování, čistotu provozu, ale především i to, jak případná provozovna hodnotí reklamace," řekl Lukáš Zicha, místostarosta MČ Praha 4. 

Letos se zapojily skutečně různorodé firmy. Největší tlačenice je v kategorii restaurací. Zde nominovali obyvatelé Prahy 4 devět provozoven. 8 nominací se objevilo v kategorii kaváren, cukráren a kadeřnictví. Tato kategorie zaznamenala 7 nominací. Celkem se tak do klání v 10 kategoriích přihlásilo 62 firem. 

"Ano, byli jsme až překvapeni. Je o to mezi občany velký zájem, i v odvětví kadeřnictví nebo divadla. Každý, kdo dělá své řemeslo nebo provozovnu dobře, má velkou šanci," řekl Lukáš Zicha.

Objevila se i jedna velmi kuriózní nominace.

"To, že máme nominovaný salon, který poskytuje erotické masáže," řekl Lukáš Zicha. 

A tohle už je loňský vítěz - sportovní klub Oáza. Certifikát nejlepší provozovny Prahy 4 si hrdě vyvěsil v hlavní aule klubu. 

"Jsme moc rádi, že jsme vyhráli Provozovnu Prahy 4. Získali jsme i pohár za nejlepší sportovní klub," řekla Petra, recepční Sportovního centra Oáza.

O tom, která provozovna je ta nejlepší, rozhodnou občané svým hlasováním prostřednictvím internetu. Lidé si mohou své oblíbence vybírat až do 8. září.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu