• Načítám...
>

Praha 4 chystá mnoho kulturních novinek

  • 23. prosince 2017,
  • 15:36,
  • PRAHA 4,
  • Tomáš Mladějovský

Lidé z Prahy 4 se mohou i letos těšit na ještě pestřejší nabídku kulturních akcí. Ne že by ta loňská byla malá, to rozhodně ne, ale i tak se vedení této městské části snaží pro letošní období přijít s některými novinkami.

Reklama

Praha 4 připravila pro rok 2018 bohatý kulturní program. Začíná hned v lednu Novoročním koncertem.

"V podvečer 11. ledna se rozzáří Velký sál Nuselské radnice a sejde se tam více než stovka našich spoluobčanů, kteří se zaposlouchají do vážné duchovně laděné hudby. Naši občané opravdu konzumují takto vážný a náročný repertoár a my jsme za to strašně rádi," řekla Adéla Gjuričová, radní MČ Praha 4.

A právě na tyto koncerty se v roce 2017 prodalo více než 1000 lístků.

"Letos proto chystáme cyklus koncertů jarních, potom Svatováclavský koncert a znovu ty tradiční adventní koncerty," řekla Adéla Gjuričová.

Další významnou akcí. tentokrát ale pro děti, bude Dějepis v prostoru.

"Ptáme se našich školních dětí na to, co je to místo vedle školy, kde se stalo možná něco důležitého. Je tam památník, není tam památník? Co je příběh toho místa" řekla Adéla Gjuričová.

V roce 2018 bude probíhat také seniorská Akademie umění a hudby, takže senioři ze čtyřky se mohou třeba učit hrát na housle, zpívat, nebo se naučit základům dramatického umění. Zkrátka rok 2018 bude na čtyřce opět plný kultury. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu