• Načítám...
>

Divadlo Na Fidlovačce představí nové premiéry

  • 2. ledna 2018,
  • 12:59,
  • PRAHA 4,
  • Tomáš Mladějovský

Divadelní soubor Divadla Na Fidlovačce chce i letos své diváky překvapovat a hýčkat. Proto chystá i několik premiér, ve kterých už tradičně nebude chybět humor, ironie, nadsázka, ale i momenty, které přimějí diváka k zamyšlení.

Reklama

Novodobé divadlo Na Fidlovačce hraje svá představení od roku 1998 a je divadlem pro celou rodinu. Právě proto se tu dobře baví děti i dospělí.

"Chystáme muzikál Sugar aneb Někdo to rád horké, který režíroval Radek Balaš. Je to muzikálová klasika, každý se pobaví," řekla Kateřina Jonášová, dramaturgyně divadla Na Fidlovačce.

Letos v únoru bude mít premiéru i další komedie.

"Připravujeme takovou klasickou komedii, která se jmenuje Miláček Célimare - jiný překlad jsou Paroháči, takže už tušíte, o čem ta komedie asi je. Chystáme současné drama francouzského dramatika Floriana Zellera, které se jmenuje Pravda. Je to intimní komedie o nevěře," řekla Kateřina Jonášová.

Významným divadelním počinem bude také premiéra monodramatu o hranicích lidských schopností.

"Je to také současné monodrama Po Fredrikovi. Velmi zajímavá věc," řekla Kateřina Jonášová.

"Fidlovačka je veliká radost, protože je to divadlo, které funguje v obecním objektu, ale podporujeme ho hrozně rádi a jsme rádi, že ho máme na svém území, protože Fidlovačka začíná být ambiciózní vážné divadlo," řekla Adéla Gjuričová, radní MČ Praha 4.

Na září je pak připravena dramatizace slavného filmu Dánská dívka, ale divadlo myslí i na ty nejmenší a proto do svého programu pravidelně zařazuje pohádky a tématická pásma. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu