• Načítám...
>

Fidlovačka nabízí temperamentní muzikál

  • 31. ledna 2019,
  • 0:11,
  • PRAHA 4,
  • Lukáš Kubát

"Barvy, temperament, humor a vášeň to vše v podobě muzikálu o ženách a mužích a jejich vzájemném trápení. Divadlo na Fidlovačce uvádí muzikál Ženy na pokraji nervového zhroucení. "

Reklama

Neodolatelná kombinace romantiky, humoru, silných postav, nádherných melodií, ale i hereckých a pěveckých příležitostí. To je muzikál Ženy na pokraji nervového zhroucení. Tento muzikál se hraje v Divadle na Fidlovačce.

Herečka Vanda Chaloupková uvedla: "Ženy na pokraji nervového zhroucení není jen o ženách, ale celkově o tom, když se člověk dostane do situace, kdy už neví, jak dál." 

Herečka Natália Drabiščáková uvedla: "Je to nejvíc o nenaplněné lásce, o lásce, která už vyhasla, ale třeba je tam pořád touha."

Muzikál vznikl na motivy stejnojmenného filmu Pedra Almodovara z roku 1988, a jak přiznávají herečky, už samotné zkoušení nebylo vůbec jednoduché.

"Bylo to náročné, měla jsem plno modřin po těle, když třeba ležím na zádech v šuplíku, nebo visím hlavou dolů na schodech, a tak dále. Hraji postavu Marissu, což je holka, která si myslí, že má v životě vše dobře naplánované a zjišťuje skrze jeden incident, že vlastně neví, jestli je v tomhle balíčku, který dostala, spokojená," uvedla Chaloupková.

"Já hraji maminku Karlose, manželku Ivana, kolem kterého se to celé točí. Já jsem jeho bývalá manželka, ocitla se v léčebně a teď se vrací. Chce vrátit čas, znovu navázat kontakt s Ivanem, ale už to prostě nejde," vysvětlila Drabiščáková. 

Natália i Vanda jsou obě činoherní herečky. Muzikál byl pro ně tedy velkou výzvou. 

"Teď nemám trému z hraní, ale mám trému ze zpívání a ta přebije všechno, protože opravdu jsem činoherní herečka a ne zpěvačka. Je to takové herecké zpívání, ale to je pro mne ta velká zkušenost, uzpívat to vůbec," uvedla Drabiščáková. 

"Pro mě konkrétně je to těžké, protože zpívám teprve tři roky. Já jsem skoro deset let nezpívala, začala jsem vlastně až v tomhle představení. Ale musím říct, že za tu dobu získávám větší a větší jistotu a už se na to i těším a kolegové muzikály milují," dodala Chaloupková.

Pokud máte rádi muzikály a španělský temperament, jsou Ženy na pokraji nervového zhroucení tou správnou volbou.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu