• Načítám...
>

Mikulášská na ledě předčila veškerá očekávání

  • 6. prosince 2022,
  • 17:42,
  • PRAHA 5,
  • Johanka Hubičková

Městská část Praha 5 kompletně zafinancovala Mikulášskou nadílku na kluzišti na náměstí 14. října. Počasí nezklamalo a na své si tak přišli malí i velcí návštěvníci.

Reklama

Čertovské hudrování, andělské vábení i vážnost Mikuláše. To vše bylo k vidění na ledové ploše kluziště v páté městské části na akci, kterou Praha 5 také kompletně financovala. Naprosto nevídané bylo ovšem to, že v kostýmech mezi děti vyrazili sami představitelé z radnice.

"My jsme tu akci plánovali docela narychlo, takže bylo docela těžké v takhle krátké době najít nějakého anděla, Mikuláše a čerta. Tak jsme se rozhodli, že to budeme dělat sami a že se na to těšíme a že to bude prima. Děti si to užívají, my si to užíváme, je to opravdu krásná akce a určitě to příští rok podnikneme znovu," řekla Monika Shaw Salajová (SEN 21) - místostarostka MČ Praha 5.

"Za prvé cokoli uděláte pro dítě a vyloudíte na něm úsměv je super. Je jedno, v jakém to uděláte kostýmu, v jaké to uděláte situaci, protože ten dětský úsměv je něco takového nevinného, upřímného, že asi větší prožitek z toho má ten, co ten úsměv vyvolal, než to dítě. A za druhé je fajn i jejich rodičům občas ukázat jinou tvář. Já, když jsem tady chodil dokola a s každým jsem si dal pěstičku, tak si myslím, že to byla nejpříjemnější část mého dnešního dne," dodal zastupitel městské části Praha 5, Václav Láska.

Na ledě se nikdo nenudil. Svůj um předvedly malé krasobruslařky, děti mohly využít ledovou plochu i pro své bruslení a v obležení bylo malování na obličej, které bylo pro všechny děti zdarma. A právě děti zhodnotily, co se jim nejvíce líbilo.

"Bruslení s čertem, Mikulášem a andělem a malování obličeje."

"Mikuláš byl nejlepší na ledu ze všech Mikulášů. Dostal jsem parádní balíček."

"Také mě bavilo zpívat písničku pro Mikuláše."

"Mně se líbilo, že jsme sem přišli, tady byly různé děti a mohli jsme se koukat, jak jezdí po tom ledě. Pak mě bavilo, jak jsme zazpívali Mikuláši."

"Děkujeme za balíčky Mikuláši."

Mikulášská na ledě na Praze 5 se skutečně velice vydařila. Spokojenost malých i velkých byla nezměrná a všichni už se těší na příští ročník. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu