• Načítám...
>

V Praze 6 se konala akce Duše a dušičky

  • 1. listopadu 2019,
  • 21:47,
  • PRAHA 6,
  • Lucie Sinková

Děti, které mají pro strach uděláno, měly sraz v Praze 6. Každoroční Duše a dušičky byly plné strašidel a překvapení. Malí ale i velcí návštěvníci se mohli vydat na Strašidelnou stezku, nechyběly workshopy se zaměřením na rukodělné aktivity a také tradiční dlabání dýní.

Reklama

V oboře Hvězda zase strašilo. Po roce se tu konala akce s názvem Duše a dušičky.

"Kolega Libor Bezděk, který je ředitelem domu dětí a mládeže a zároveň sedí u nás v zastupitelstvu, tuto akci před několika lety vymyslel. A on má takový čuch na takové ty akce, na kterých se nakonec sejde obrovské množství lidí, aniž bychom to na začátku předpokládali. A dnes je to počasí relativně dobré, neprší, je poměrně teplo, takže je tady těch lidí určitě více než vloni," řekl Jan Lacina, místostarosta MČ Praha 6.

V prostu před letohrádkem si během odpoledne malí i velcí užili spoustu zábavy. Připraveny byly workshopy se zaměřením na rukodělné aktivity, děti si tu např. mohly vyrobit pavouka nebo vydlabat dýni.

anketa

Jakmile se setmělo, v oboře Hvězda se rozzářily nejen obličeje návštěvníků, ale i lampiony. A nechyběla ohňová show.

"Nemám rád ohňostroje a mám rád ohňovou show, protože to je živé, je to za chvíli pryč a nedělá to takový rámus jako ohňostroj. Takže jsem velký příznivec, užil jsem si to i letos," řekl Jan Lacina.

Na závěr strašidelného odpoledne byla připravena stezka odvahy. Každý, kdo ji zvládl, dostal za odměnu sladkost a také pamětní list přímo od strašidla.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu