• Načítám...
>

Na Ladronkafestu si pivo nedáte

  • 17. září 2018,
  • 15:45,
  • PRAHA 6,
  • Blanka Holoubková

Hlavně pro děti, mládež a studenty je určen Ladronkafest. Na své si tady ale přijde každý návštěvník - včetně rodin s dětmi. Letošní ročník tradičního festivalu se konal v areálu volného času Ladronka v Břevnově.

Reklama

Ladronkafest je největší festival volnočasových aktivit ve střední Evropě. Cílem akce je představit pestré možnosti aktivního trávení volného času. Koná se tradičně v prostorách oblíbeného pražského parku Ladronka. 

"Letos je to již 17. ročník. Ladronkafest, kromě toho, že se tady mohou setkávat rodiny a děti, mají tady nějakou společnou akci, je také o tom, že si děti mohou najít aktivitu, činnost, které by se chtěly věnovat celoročně," řekl Libor Bezděk, radní MČ Praha 6.

"Cílovým návštěvníkem jsou samozřejmě mladí lidé ale i celé rodiny. Myslím si, že v průběhu toho dne se to tak přelévá, že nejprve přijdou ty rodiny a večer je potom hodně program pro ty mladé. A jsem rád, že tady vidím i seniory, takže myslím, že to je akce pro celé rodiny, nejen pro Prahu 6 a je to akce, která se vždy velice povede. Dnes nám vyšlo i počasí, jsem za to rád," řekl Marián Hošek, zastupitel MČ Praha 6. 

Na Ladronkafestu se každoročně v soutěži utkávají studentské kapely. O vítězi vždy rozhodnou sami návštěvníci, a to hlasitostí aplausu. Pivo si ale u stage nedáte.

"Tady zásadně není alkohol. Také se tady propaguje, aby alkohol děti do 18 let nedostávaly. Jsem rád, že tato akce je vedena právě v tomto duchu," řekl Marián Hošek. 

Každoročně Ladronkafest navštíví více než 10 tisíc lidí a jinak tomu nebylo ani letos.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu