• Načítám...
>

Mikulášský večer s výstavou v Praze 6

  • 7. prosince 2018,
  • 18:08,
  • PRAHA 6,
  • Markéta Frydrychová

Netradiční pojetí mikulášského večera zažili občané Prahy 6. Kromě Mikuláše, čertů a andělů si mohli opéct buřty na ohni nebo shlédnout vánoční výstavu a užít si velkolepou ohnivou show.

Reklama

Netradiční pojetí mikulášského večera zažila Praha 6, kdy si děti mohly u ohně opéct buřty nebo se podívat na ohnivou show.

"Na Praze 6 Vánoce docela silně prožíváme. Začíná to rozsvícením stromu a dnes máme druhý takový větší svátek, což je mikulášská nadílka. Čtvrtým rokem tady máme tuto velikou nadílku, kdy se s oblibou zapojují i radní nebo místostarostové do rolí čertů a Mikulášů," řekla Eva Smutná, místostarostka MČ Praha 6. 

Návštěvnost byla velká a dětí, které by se bály, bylo poskrovnu.

anketa

"Současně s tou mikulášskou nadílkou se vždy snažíme zahajovat výstavu, která má vánoční tématiku. Tentokrát je na téma Exlibris," řekla Eva Smutná. 

"Nazvali jsme ji Vánoční příběh v drobné grafice. Toto celé je o drobné neboli komorní grafice, kam patří novoročenky, patří tam vánoční tématika, příležitostná grafika, Exlibris, takže spousta věcí, které jsou na malých formátech," řekl Felix Černoch, předseda Spolku sběratelů a přátel Exlibris. 

Výstava potrvá do poloviny ledna a vidět ji můžete ve výlohách Skleněného paláce.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu