• Načítám...
>

Na Karlínském náměstí už svítí vánoční stromeček

  • 28. listopadu 2023,
  • 14:59,
  • PRAHA 8,
  • Monika Rusová

Karlínský vánoční stromeček je každoročně první z pěti stromečků, který zdobí Prahu 8 a letos tomu nebylo jinak. Rozsvítil se skoro týden před první adventní nedělí. Společné odpočítávání doplnily vánoční trhy a živá hudba.

Reklama

Vánoční stromeček na Karlínském náměstí už svítí. Odpočítat jeho rozsvícení, nasát vánoční atmosféru, zazpívat si nebo si dát něco dobrého na zub přišlo spoustu lidí.

"Vždy začínáme v Karlíně, začínáme od jihu, přes Libeň, na Ládví, do Čimic a do Bohnic. Je to prostě už takový úzus, že začínáme právě na Karlínském náměstí před krásným karlínským kostelem," řekl Ondřej Gros (ODS) - starosta MČ Praha 8.

"Letošní strom nám daroval soukromý dárce, je to z Ďáblic z ulice Legionářů ze zahrady," řekl Tomáš Hřebík (STAN), místostarosta MČ Praha 8.

"Je to dar - jako všechny stromy kromě jednoho, který roste skutečně na tom místě," řekl Ondřej Gros (ODS) - starosta MČ Praha 8.

anketa

"Kluci, už píšete dopis Ježíškovi?"

"Ne."

"Já také ne."

"A kdy začnete?"

"Tento víkend."

"A co na tom dopise bude? Co si přejete?"

"Minecraftové lego."

"Já také."

"Šipky."

"Já bych si přál od Ježíška Bakugany."

"Počítač."

"A také si přeji tento svíticí meč."

"Já si přeji minecraftovou postýlku."

"A já také. Přeji si vše minecraftové"

"Já také vše minecraftové."

"Já si přeji sparťanský dres."

"Já si přeji překvápko."

"Trhy  na Praze 8 probíhají odedneška, tedy od 27. listopadu do 1. prosince do pátku, kde bude ukončený v Bohnicích," řekl Tomáš Hřebík (STAN), místostarosta MČ Praha 8.

Karlínský vánoční stromeček vyhrál anketu o nejhezčí vánoční strom pražských městských částí už třikrát po sobě a tak uvidíme, jak to na serveru Pražská Drbna dopadne letos.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu