• Načítám...
>

Ládví ovládl karneval na ledě. Kluziště zaplnily masky

  • 16. února 2024,
  • 15:30,
  • PRAHA 8,
  • Kristýna Svobodová

Ládví v Praze 8 ovládl karnevalový masopust na ledě. Kluziště zaplnili animátoři, masky, děti s rodiči a nechyběla ani dobrá nálada.

Reklama

Nejrůznější masky, veselí animátoři a především děti na bruslích. Takhle to v pátek o jarních prázdninách Prahy 8 vypadalo na ledovém kluzišti na koupališti na Ládví. Proběhl tady totiž masopust na ledě.

"Děti nebo návštěvníci mohou navštívit jak diskotéku, přijít v maskách, soutěžit o nejlepší masku, užít si nějakou tombolu, vyhrát věcné ceny, zabruslit si na diskotéce a pak si i normálně zabruslit v rámci kluziště, mohou se vyřádit i venku, zatančit si, i na prolézačkách, takže celé odpoledne zábava pro děti a rodiny," řekla Jana Solomonová (ANO) - radní MČ Praha 8.

Pro návštěvníky karnevalu tak organizátoři připravili řadu akcí s úkoly, v rámci tomboly pak i drobné ceny a sladkosti. A bát se nemuseli ani ti, kdo masku nechali doma.

"Mohou i bez masky, dokonce tady pro ně máme připravené nějaké kloboučky, takže když přijdou nepřipravené, tak jsme připraveni my," řekl Roman Dobrý, organizátor akce. 

Animátoři se pak postarali nejen o začínající bruslaře, ale především o zábavu.

anketa

"Pojďte nám říct, jak se tady dnes bavíte."

"Dobře."

"Co se ti tady nejvíc líbí?"

"Ježdění."

"Klaun samozřejmě. Klauni a animátoři."

"Je to sranda?"

"Jo."

"My se bavíme krásně a všechny zveme, ať přijdou k nám, kdo ještě nestačil."

U kluziště pak bylo otevřené bistro, kde nechyběla klasická nabídka masopustních pochutin. Samozřejmostí je pak také půjčovna bruslí včetně brousírny.

"Na kluziště můžete přijít skoro nevybaveni, dají se půjčit brusle, přilby, brusle vám nabrousí, můžete si půjčit takzvané velryby, opory pro méně zdatné bruslaře , takže kluziště je vybavené, jen musíte mít rukavice z bezpečnostních důvodů, aby se něco nestalo, jinak mohou přijít lidé tak, jak jsou zvyklí," řekla Jana Solomonová (ANO) - radní MČ Praha 8.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu