• Načítám...
>

Klub Ďáblík nabízí aktivity pro rodiny s nejmenšími

  • 1. března 2024,
  • 11:32,
  • PRAHA 8,
  • Jan Varga

Rodiče s malými dětmi mohou využít prostory Rodinného klubu Ďáblík v Praze 8. V něm si mohou zejména maminky na mateřské dovolené užít čas se svými dětmi. Kromě toho v klubu pravidelně plánují akce, jako jsou například karnevaly a podobně. Organizace Osmička pro rodinu v Praze 8 provozuje hned tři takové kluby.

Reklama

Tanec, zábava a úsměvy na tvářích dětí i maminek. Takové chvíle zažili v Rodinném klubu Ďáblík v Praze 8. Připravili tu pro ně totiž dětský karneval. Ty nejmenší děti tak mohly přijít v libovolných maskách a pořádně to rozparádit.

„Snažíme se jednou měsíčně dělat nějaké tematické dopoledne. Dnes tady máme karneval, kdy se o program starají naše zaměstnankyně, s tím, že děti tady mohou přijít v maskách a zažít nějaké zajímavé dopoledne, pohrát si a zazpívat si s našimi kolegyněmi,“ říká ředitelka Osmičky pro rodinu Kateřina Hrazánková.

Klub nabízí možnost rodičům přijít s dětmi každý den. K dispozici je dětská herna a další aktivity, a to nejen pro děti, ale i pro rodiče.

„Každé dopoledne nebo i odpoledne nabízíme dětem, respektive těm nejmenším, program, aby se mohly smysluplně zabavit. Nabízíme například Montessori aktivity, výtvarné dílny, cvičení pro nejmenší a angličtinu pro nejmenší. I v odpoledních hodinách si k nám mohou maminky přijít zacvičit a my jim to dítě pohlídáme,“ dodává ředitelka Hrazánková.

Stejně tak připravili dětské karnevaly i v dalších dvou rodinných klubech na Osmičce, Krabíku a Čimíku. Trojice klubů funguje v rámci organizace Osmička pro rodinu. Ta má za cíl zpříjemnit a ulehčit život rodinám s malými dětmi.

„Naší vlajkovou lodí je organizace Osmička pro rodinu, kde se snažíme podpořit hlavně maminky na mateřské dovolené tak, aby mohly děti aktivně rozvíjet jak v pohybu, tvůrčí činnosti nebo si prostě přijít do herničky trochu odpočinout a děti si pohrát,“ říká radní Městské části Praha 8 Jana Solomonová (ANO).

Rodinné kluby pak nabízejí i možnost zarezervovat si prostory pro víkendové oslavy narozenin. Stačí si objednat termín na stránkách Osmičky pro rodinu. Městská část přes organizaci mimo jiné nabízí také tematické příměstské tábory, které fungují během letních prázdnin a je o ně vždy velký zájem.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu