• Načítám...
>

Kinobus tentokrát zavítal do pražských Bohnic

  • 28. srpna 2018,
  • 18:11,
  • PRAHA 8,
  • Kristýna Svobodová

Už po třetí vyrazil Kinobus pražského Dopravního podniku do areálu psychiatrické nemocnice v Praze 8. Městská část ho sem opět pozvala, aby své občany ještě na konci léta potěšila filmem Největší showman.

Reklama

Unikátní mobilní kino DP vyrazilo na jedno ze svých posledních letošních zastávek. Svou nafukovací projekční plochu tentokrát postavilo v areálu Psychiatrické nemocnice Bohnice.

"Projekt Kinobus už je tady 12 let. Je to kampaň do prvního podniku a cílem té kampaně je nejen to, že naše cestující vozíme každý den do práce, ale že jim přivážíme i tu zábavu do blízkosti jejich bydlišť. Přijedeme na místo zhruba 4 hodiny před začátkem promítání, náš tým vybalí věci, nafoukne plátno, které je 8x4 metry a pak čekáme, až přijdou diváci a začínáme vždy po setmění," řekl Jan Štojdl, marketingový specialista DP hl. m. Prahy.

V areálu nemocnice tak občané Prahy 8 mohli zhlédnout jednu z aktuálních filmových novinek zcela zdarma. Snímek Největší showman se tak stal třetím filmem, na který MČ své obyvatele v rámci Kinobusu pozvala.

"MČ Praha 8 zve každoročně Kinobus DP hl. m. Prahy na promítání. Chceme zpestřit letní dny všem obyvatelům Prahy 8 a nabídnout filmy v příjemné letní atmosféře ve venkovním prostoru," řekla Kateřina Halfarová, zastupitelka MČ Praha 8.

Úplně poslední zastávkou, kde v tomto roce Kinobus ještě zastaví, bude Sluneční náměstí v Praze na Hůrce. Konkrétní program mohou zájemci nalézt na webových stránkách DP hl. m. Prahy.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu