• Načítám...
>

V Praze 9 hrají pohádky pro nejmenší

  • 10. srpna 2022,
  • 11:52,
  • PRAHA 9,
  • Jaroslav Šetlík

20. ročník pohádek pro nejmenší se i letos odehrává na malé scéně „vysočanského dvorku" v Obecním domě v Jandově ulici 4 v Praze 9. A to vždy ve středu od 16 hodin. Organizuje je městská část Praha 9. Po pěti červnových vystoupeních měla divadélka pro nejmenší diváky červencové prázdniny, ale už od srpna zase Na Dvorečku rozdávají radost.

Reklama

20. ročník pohádek pro nejmenší se i letos odehrává na malé scéně takzvaného „vysočanského dvorku". Po pěti červnových vystoupeních měla divadélka pro nejmenší diváky červencové prázdniny, ale na srpen jsou opět naplánována představení.

"Městská část myslí v době prázdnin i na naše nejmenší děti, které nejsou v této době mimo Prahu a proto jsme připravili dětská představení pro děti, většinou je to školního věku, ale máme představení pro děti i kolem 3 let a uspořádali jsme to zde Na Dvorečku, což je v Jandově ulici v Obecním domě. Myslíme si, že tímto zaplníme pro ty nejmenší děti volný čas, kdy nejsou otevřená žádná divadla nebo nejsou provozována žádná představení," řekl Jiří Janák, radní MČ Praha 9.

Představení jsou naplánována na každou středu a jejich začátek je v 16 hodin. 

"Jsou to typicky dětská představení. Dnes třeba bude představení O červené Karkulce, protože těch představení je hodně, tak bych mohl ještě říci, že tu bude S Bédínkem na vodě, Sněhurka, Kašpárek a Honza. Jsou to typicky dětská představení pro děti školního věku a nebo předškolního věku," řekl Jiří Janák, radní MČ Praha 9.

Děti z Prahy 9 si mohou užít divadelní představení ale i mimo letní sezónu. A to v divadle Gong, jehož zřizovatelem je městská část. Právě toto divadlo je domovskou scénou Divadla AHA!, které se na dětská představení specializuje. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu