• Načítám...
>

Nový park Zahrádky nabídl Festival zážitků

  • 18. září 2022,
  • 21:16,
  • PRAHA 9,
  • Markéta Frydrychová

Nový park Zahrádky v Praze 9 ožil odpoledne v sobotu 17. října zážitkovým programem. I přes nepřízeň studeného počasí na akci zavítal velký počet návštěvníků. Hlavním bodem programu bylo vystoupení souboru Cirk La Putyka.

Reklama

Nový park Zahrádky v Praze 9 ožil odpoledne v sobotu 17. září zážitkovým programem. V okolí parku bydlí převážně mladí obyvatelé Prahy a touto akcí se jim radnice městské části pokusila trefit do chuti.

"Lidé nám píší, ať to tady trochu oživíme, že se tady nic nedělá a protože jsme teď v maličké části Hloubětína, který patří do Prahy 9, tak aby si to Hloubětín užil, tak jsme to zkusili tímto Festivalem zážitků. Schválně jsme to zkusili proti Svatováclavské pouti, protože je to takový svátek a ne všichni se tam dostanou, z této lokality je to celkem daleko. Probíhaly tady různé soutěže, vystoupení kapel, například Bengas nebo teď za námi hraje 5OUT LOUD a za chviličku nám to zakončí perfektní vystoupení La Putyky," řekl Adam Vážanský, místostarosta Prahy 9.

 Cirk La Putyka funguje již třináctým rokem a na svém kontě má také mnoho ocenění nebo zahraničních vystoupení, například ve Španělsku, Kambodži, Tokiu, Edinburghu nebo v Sydney a mnoho dalších. 

"La Putyka je soubor novocirkusový, takže nehledejte zvířata, ale spíše akrobaty a tanečníky, okouzlující a šarmantní herce a pokud možno zábavu. Za to mohou ale lidé, pokud se budou koukat. Máme i vlastní cirkusové kurzy, jak malinkou školičku, tak větší střední a pak kdyby chtěla běžná veřejnost kdykoliv, tak každé pondělí od půl 8 u nás v divadle na Jatkách máme open class, že můžete přijít kdykoliv, zkusit si tam různé disciplíny, jsou tam akrobati, kteří na vás dohlédnou," řekl Adam Joura, herec Cirk La Putyka.

I přes nepřízeň studeného počasí na akci zavítal velký počet návštěvníků. Festival zážitků byl prvním a zahajovacím festivalem v tomto nově zřízeném parku a my přejeme, aby parku ten stejný drive zůstal i nadále.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu