• Načítám...
>

Fontána v parku Přátelství se proměnila na kluziště

  • 17. prosince 2023,
  • 10:20,
  • PRAHA 9,
  • Veronika Kuželková

Hvězdné herecké obsazení, excelentní krasobruslařské výkony, náročná akrobatická čísla, speciální světelná kompozice. Účinkující sólisté muzikálu na ledě Popelka, kteří jsou z Kanady, Itálie, Španělska, Francie, Ukrajiny, Rakouska, Slovenska, se show na ledě jezdí po sportovních halách po celém světě. Přesně Ti se v sobotu 16. prosince představili v Praze 9 na Střížkově v nové části parku Přátelství.

Reklama

Ledové hvězdy se sešly na kluzišti Fontány Střížkov v parku Přátelství a byla to skvělá krasobruslařská show, kterou pro diváky uspořádala městská část Praha 9. Moderátorského žezla se ujal Dalibor Gondík a k vzácným hostům patřila nejen Radka Kovaříková, trojnásobná mistryně světa v krasobruslení, ale i autor a režisér muzikálů na ledě Jindřich Šimek.

"Připravili jsme si takovou ice show, kde budou vystupovat všechny naše hvězdy, sólisté i semisólisté z muzikálů, ale ve vánočním duchu, takže uvidíte jejich vystoupení, které předvádějí všude ve světě," řekl Jindřich Šimek, autor a režisér Popelka muzikál na ledě.

"Těšíme se moc na dnešní show na Střížkově tady na Fontáně, připravili jsme s krasobruslaři program velice zajímavý, vánoční, jsou to krasobruslaři z 8 zemí světa, takže si myslím, že to bude velkolepé," řekla Radka Kovaříková, trojnásobná mistryně světa v krasobruslení.

"Já jsem viděl jen zkoušku bez kostýmů, bez světel a bylo to nádherné, těším se na to moc a doufám, že přijde celý Prosek," řekl Adam Vážanský (ODS), místostarosta MČ Praha 9.

Ledová plocha kluziště Fontána Střížkov, která má 450 m², u nás patří k unikátním, protože je kulatá a vyplňuje totiž celý prostor amfiteátru, v němž v letních měsících poskytují zábavu vodní střiky.

"Je to pěkné, je to milé. Trošku tady fouká, ale je to hezké a je to venku, takže si to užívají i naši krasobruslaři," řekl Jindřich Šimek, autor a režisér Popelka muzikál na ledě.

"Já si myslím, že si to chválí dost, v létě to stříká, mohou se tady ochladit, v zimě si jdou zabruslit a hodilo se to do toho prodlouženého parku, je to krásná záležitost," řekl Adam Vážanský (ODS), místostarosta MČ Praha 9.

Letos Devítka otevřela celkem 3 kluziště, a to v parcích Podviní, Zahrádky a v Přátelství. Ta se také s provozovateli dohodla, že dopolední hodiny bruslení budou mít žáci devítkových základních škol a děti mateřských škol v rámci vyučování zdarma.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu