• Načítám...
>

Běchovičtí se bavili na společenském plese

Běchovičtí se bavili na plese. Městská část uspořádala další ročník oblíbené akce, na které se tentokrát návštěvníci učili tančit od profesionálů. Vypravili jsme se podívat, jak se jim dařilo.

Reklama

V Běchovicích proběhl už 2. ročník společenského plesu. Kromě dobrého jídla a pití se samozřejmě také tančilo. Ovšem tady to pojali rovnou jako taneční kurz. Ten vedl profesionální pár známých tanečníků - Marek Dědík a Libuška Hybšová. Po svém tanečním čísle uspořádali pro odvážné účastníky kurz jivu.

"Dnes jsme tady tančili poprvé a je to tady opravdu úžasné. Potom tady probíhala malá soutěž právě z vašich místních. A moc jim to šlo. Musím se přiznat, že i diváci měli problém vybrat toho nejlepšího. A vybrali nakonec dva. A to zaslouženě," řekl Marek Dědík, tanečník.

A opravdu pro velký úspěch nebylo možné vybrat jen jednoho vítěze. Starosta Běchovic Ondřej Martan proto předal hned 2 dárky párům, které sklidily největší aplaus.

"Úkolem toho plesu je nejen to, aby se lidé dobře pobavili, napili a zatancovali si, ale aby se také něco nového dozvěděli, nebo aby ta zábava, která tady je, měla nějakou přidanou hodnotu. Dnes jsme se rozhodli, že bychom rádi našim tanečníkům a hostům poskytli nevšední zážitek právě prostřednictvím tohoto tanečního kurzu," řekl Ondřej Martan, starosta MČ Praha - Běchovice.

"Tak jak se vám tančilo pod takovým profesionálním vedením?"

"Bylo to úžasné. Jsou to profesionálové a já mám skvělou partnerku. Opravdu to bylo skvělé. Pod takovým vedením tančit je něco neuvěřitelného," řekl vítězný pár.

Prostory staré pošty, kde ples probíhal, si pochvalovala i taneční partnerka Marka Dědíka, která navíc z Běchovic pochází. Zájemci se tady od ní budou už brzy moci dokonce něco přiučit.

"Od ledna tady chystáme taneční pro dospělé. Budu tady vyučovat já a jeden zkušený tanečník. Je to můj tatínek, ale určitě se bude líbit. A Marek se občas přijde za námi podívat, takže se mají účastníci na co těšit," řekla Libuška Hybšová, tanečnice.

Pak už se zábava rozjela na volnou notu a účastníci plesu si mohli zatančit na živou hudbu, kterou zajistil už před rokem prověřený Brand New Band.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu