• Načítám...
>

V Běchovicích otevřeli zrekonstruované hřiště

V Běchovicích se otevřelo nově zrekonstruované dětské hřiště. To je zároveň považováno za největší v celé městské části. Vedení MČ chce inventář areálu obohatit také o prvky pro zimní využití.

Reklama

V Běchovicích se otevřelo nově zrekonstruované dětské hřiště. To je zároveň považováno za největší v celé městské části. Jeho nová podoba je koncipována tak, aby se toto místo stalo vyhledávaným a Běchovičtí v něm trávili co nejvíce volného času.

"Připravili jsme ho tak, aby byl v dochozí vzdálenosti od MŠ nebo ZŠ, a tak aby bylo zajímavě a atraktivní pro děti všech věkových kategorií. Nově instalovaný máme sáňkovací a skluzavkový kopec, největší a nejvyšší prolézačku, která v širokém okolí je a s obrovským tobogánem," říká Ondřej Martan, starosta MČ Praha-Běchovice.

anketa

Hřiště je dále doplněno o mlžítko a pítko, které zpříjemní pobyt na hřišti zejména v letních měsících. Vedení MČ chce inventář areálu obohatit také o další prvky pro zimní vyžití.

"Mít dnes zasněžovací dělo není nedostupným prvkem. Pro nás je nedostupný mráz, který v Praze a okolí bývá nedostatkovým zbožím. Bohužel větru a dešti neporučíme. Budeme se těšit, že např. v letošním roce trochu zamrzne a budeme moci tento kopec zasněžit a poskytnout dětem nejlepší podmínky pro sáňkování," říká Ondřej Martan, starosta MČ Praha-Běchovice.

Celá modernizace hřiště trvala zhruba 4-5 měsíců.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu