• Načítám...
>

Běchovice hostily bigbeatovou legendu

Na Staré poště v Běchovicích nevzplála třicátého dubna žádná vatra a nebyla upálena žádná čarodějnice. Namísto toho dorazili čarodějové českého a vlastně i československého bigbeatu.

Reklama

Běchovicím se povedl husarský kousek. Nádvořím Staré pošty, které je dějištěm řady místních společenských a kulturních akcí, se nesly všem známé bigbeatové tóny.

„Musím přiznat, že tohle byla naše společná velká akce a velké úsilí pro to, abychom získali Olympiky v jejich výročním roce, kdy slaví šedesát let, sem k nám do Běchovic. Ono to není jen jedno výročí, jsou to výročí hned dvě. I Petr Janda slaví své osmdesátiny vlastně pozítří. Takže pro nás je to obrovsky významné a jsme hrozně rádi, že kromě jedné malé akce jsme v Praze vlastně jediní, kde v roce 2022 teď do listopadu účinkují," řekl Ondřej Martan, starosta Běchovic.

anketa

„Mám je rád, protože hrají dobře a pamatuji, že jsem na nich byl, když je měla ráda moje máma a já jako mladý jsem na ně šel. A teď jsem starý jako moje máma a jdu na ně znovu."

„Hudba, vzpomínky a jsou šikovní, ne?“

„Hudba mého mládí.“

Den pálení čarodějnic na Staré poště připomínalo snad jen opékání buřtů. Staré známé hity prostě celkově ovládly zdejší atmosféru.

„My jsme si říkali, že se to k tomu tak nějak hodí. Ten bigbeat a to, aby se to hezky rozhýbalo. Je to pěkná velká akce, která vlastně tak nějak uvozuje jaro. Bývá hezky, tak jako vlastně dneska bylo," řekl Ondřej Martan, starosta Běchovic.

Legendární skupina Olympik hodlá letos potěšit mnohem větší množství svých fanoušků. Své roční turné odstartuje v Lucerně 18. a 19. listopadu.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu