• Načítám...
>

V Běchovicích se hodovalo

V sobotu 25. března se v Praze Běchovicích konaly velmi oblíbené Vepřové hody. Konaly se jako vždy u hasičské zbrojnice a k ochutnání tu byla celá řada dobrot z vepřového masa, z grilu a na své si přišli i milovníci sladkého a celým dnem provázela živá hudba otce a syna Sochorových.

Reklama

První jarní sobota se v pražských Běchovicích nesla v duchu hodů. Před místní hasičárnou to hned od brzkých ranních hodin rozjela kapela, pivo se točilo proudem a bylo tu i něco dobrého na zub. Konaly se tu totiž jako každoročně tradiční Vepřové hody.

"Je to takové milé sváteční a sousedské posezení, kdy jsme původně dělali masopust, respektive jsme se snažili o masopustní nějaké veselí, nicméně u nás není úplně kde projít s průvodem, protože jsme přeci jen menší obec, tak jsme to omezili na vepřové hody a myslím si, že to vůbec ničemu nevadí, že ta dobrá nálada, dobré jídlo a dobré pití je pro nás to hlavní, proč by se měli lidé u nás sházet," řekl Ondřej Martan (ODS), starosta Praha - Běchovice.

anketa

"Nejradši mám to, že se můžeme sejít takto společně, potkat se v dobré náladě a vyměnit si případně historky ze zimy a to, jak se těšíme na jaro. A vlastně i to, že tady sdružujeme lidi, kteří se dlouho neviděli. Po covidové pauze je to moc hezké zpestření," řekl Ondřej Martan (ODS), starosta Praha - Běchovice. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu