• Načítám...
>

V Běchovicích sportovaly celé rodiny

V Běchovicích se konal tradiční sportovní den. Příchozí tak mohli užít spoustu zábavy a to jak malí, tak i velcí návštěvníci.

Reklama

Den dětí se slavil na mnoha místech v Praze, třeba i v Běchovicích, kde si připravili sportovní odpoledne pro celou rodinu. 

„Děti si mohou vyzkoušet strašně moc disciplín od společné chůze na lyžích, přes třínohý běh, měřit si to, jak rychle kopou míčem. Takovým tím headlinem, který tady máme, jsou vlastně dvě soutěže, jedna je celoodpolední soutěž pro děti a pro rodiče tady máme simulátor serfování, na kterém jim měříme jejich výkony. Hlavní cenou je víkendový pobyt ve Špindlerově mlýně,“ řekl Ondřej Martan, starosta MČ Praha – Běchovice. 

Pro ty, co se nechtěli zapojit do sportovních disciplín byla připravena přehlídka místních sportovních oddílů. 

„My máme Běchovické malé sršně, to jsou naši malí fotbalisti a samozřejmě každí fotbalisti by měli mít k sobě i roztleskávačky, takže tu máme roztleskávačky, takzvané Běchovické včelky. Jedno z dalších moc pěkných vystoupení bude vystoupení na trampolínách, to je úplně nový sport,“ řekl Ondřej Martan, starosta MČ Praha – Běchovice. 

Dětský sportovní den sklidil velký úspěch a to nejen u dětí, ale i u jejich rodičů. Celé odpoledne doprovázelo tropické počasí. Malí i velcí tak ocenili i osvěžení, které si pro ně připravili Běchovičtí dobrovolní hasiči.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu