• Načítám...
>

Běchovičtí jsou s vedením radnice spokojeni

V Běchovicích zvítězila s více než šedesáti dvěma procenty ODS, kterou od roku 2007 vede Ondřej Martan. Ten si úspěch u voličů vysvětluje vydařenými projekty, které se radnici podařilo v minulém volebním období zrealizovat.

Reklama

Překvapení a dobrou náladu neskrýval starosta Prahy - Běchovic Ondřej Martan. Strana ODS dostala od voličů zelenou, když v komunálních volbách uspěla s více než 62%. Ondřej Martan tak v křesle starosty zůstává. 

"Výsledek voleb tady u nás v Běchovicích je pro mě ohromné ocenění, pochvala a zároveň závazek toho dalšího čtyřletého období. A také ocenění za předešlé roky, které jsme tady pracovali a snažili jsme se do Běchovic nejen přitáhnout ohromnou částku peněz pro to, abychom zrealizovali projekty, které dlouhodobě v Běchovicích chyběly a vázly. Ale i to, že se podařilo rozhýbat veřejný život a společenské dění," řekl Ondřej Martan, starosta MČ Praha - Běchovice. 

Práce radnice je podle místních v Běchovicích vidět. Svou spokojenost proto dali najevo také u voleb. Vedení radnice si zakládá na komunikaci s obyvateli. I to byl podle starosty jeden z důvodů, proč opět volby rozhodly v jeho prospěch. 

"V Běchovicích si občané zvykli komunikovat přes Facebook, tak se snažím komunikovat co možná nejrychleji, nejobjektivněji. Ve chvíli, kdy je vznesen dotaz, odpovídat na něj víceméně v řádech desítek minut tak, aby se ty dotazy nevršily a nebyla tady představa toho, že ta radnice nefunguje," řekl Ondřej Martan. 

Do budoucna se mohou běchovičtí těšit na nové náměstí a také na dokončení rekonstrukce ulice Českobratrská. 

"Ta projektová studie je v některých případech už ve fázi, kdy se to dá téměř realizovat. Máme tady menší dílčí projekty, které se dají realizovat téměř okamžitě a vše bude záviset jen na tom, jak budeme schopni vyjednat případné finanční prostředky pro naši MČ," řekl Ondřej Martan. 

Pokud se vše podaří podle plánu, v roce 2020 by se mohlo začít nové náměstí realizovat. Jak starosta sám přiznal, je pro něj velká čest, že může pro Běchovice i nadále pracovat.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu