• Načítám...
>

SOŠ a SOU Čakovice volilo Miss a Ideálního muže

V Praze - Čakovicích volili Miss a Ideálního muže. Na střední odborné škole a odborném učilišti proběhla soutěž už po třinácté, a to v rámci volnočasových aktivit žáků a protidrogové prevence.

Reklama

Na SOŠ a SOU v Praze v Čakovicích proběhla volba Miss a Ideálního mladého muže pro rok 2016. Odborná porota, ve které nechyběly slavné osobnosti, hodnotí soutěžící stejně jako na soutěžích podobného typu.

"Musím říci, že pan profesor Toníček Anders dělá velmi dobrou práci, protože já obdivuji všechna ta děcka, studenty, že se dokáží před svými kamarády obnažit a jít v plavkách," řekla zpěvačka Hana Křížková.

"Já jsem tady potřetí už, takže jsem takový štamgast tady místní. Tento rok je to poprvé, co mám tady s sebou i v porotě svého syna Štěpána desetiletého. On se strašně těší, že uvidí plno krásných žen," prozradila herečka Lucie Benešová.

Děti a školu podporuje svou přítomností i pan starosta Čakovic. 

"Nejvíc se těším na volnou disciplínu. Měl jsem tendenci říct promenádu v plavkách, ale volná disciplína ukazuje, co v těch studentech je, a je to velice kreativní a strašně zábavný," myslí si Alexander Lochman (HPP), starosta MČ Praha - Čakovice.

Anketa: studenti

Dobrou duší školy a organizátorku celé akce je místní paní ředitelka a Antonín Anders, který je také produkčním, autorem i zvukařem.

"My připravujeme tento ročník už třináctý. Vlastně vzniklo to tak, že jsme si říkali, že musíme ty žáky nějak zabavit, motivovat, aby vlastně i ve volném čase měli zájem prostě něco tvořit a nejenom prostě bloumat po ulicích, atd.," prozradila ředitelka SOŠ a SOU Praha Čakovice Věra Nováková.

"Ono obtížnější je děti přemluvit, protože se bojí, stydí se mezi svými spolužáky, i když máme mnoho talentovaných žáků ve škole, skrytých talentů. Co mě nejvíce baví, tak ten výsledek, protože ty děti, až se objeví před tím publikem, tak vydají ze sebe ještě více," sdělil výchovný poradce Antonín Anders.

Zdravá a přátelská komunikace mezi učiteli a žáky ve škole v Čakovicích určitě nechybí.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu