• Načítám...
>

Vinoř se fest 2017 nabídl nejen dobrou muziku

Na 3 stage plné multižánrové hudby se mohli návštěvníci těšit v pražské Vinoři v rámci hudebního festivalu Vinoř se fest 2017. A nejen muziky, organizátoři totiž mysleli rovnou na celé rodiny, které se tu mohli účastnit i připravených sportovních aktivit.

Reklama

Multižánrový hudební festival Vinoř se fest 2017 se letos konal již podruhé a v areálu vinořského Hoffmanova dvora nabídl nejen kvalitní muziku začínajících kapel, ale i další zábavu. Ta byla připravena jak pro velké, tak i malé návštěvníky.

„Je tady spousta sportovních vyžití, asi 6 kapel a 4 djové. Myslím si, že se tady vyblbnou i rodiny s dětmi. Je to docela dobré. Zkusili jsme to a funguje to,“ řekl Ilja Vlček, organizátor festivalu.

Na 3 stagích si mohli návštěvníci poslechnout třeba kapely Nano, Ovoce / ex- zakázanÝ, Něžný Octopus, The Atavists nebo Mr. Wolf 85 se svým elektronickým projektem.

„Jsou tady asi 2-3 začínající kapely, kterým jsme dali možnost na začátek toho festivalu. Jsou tady z blízkého okolí,“ řekl Ilja Vlček.

Festival se konal za podpory MČ Praha - Vinoř a radnice akce podobného typu vítá s otevřenou náručí. Zejména v letním období, kdy je většina obyvatel na dovolené.

„Toto je jeden z takových prvních pokusů, jak přilákat lidi z Vinoře a okolí nebo lidi, kteří mají zájem o tento typ zábavy, přilákat je k nám do Hoffmanova dvora a snad i založit nějakou zajímavou tradici těchto koncertů,“ řekl Robert Rytina, místostarosta MČ Praha – Vinoř.

anketa

„Myslím si, že je to správný žánr pro léto a mladé lidi, pro které je to určeno zejména, ale je to i pro celé rodiny,“ řekl Robert Rytina.

Areál Hoffmanova dvora i letos nabídl skvělou muziku, dobré pití, jídlo i zábavu. Prostě fesťák jak má být.  

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu