• Načítám...
>

Junior Hair Show slavila úspěch

  • 15. dubna 2019,
  • 13:19,
  • PRAHA,
  • Věra Dušková

V pražském hotelu Hilton se konala Junior Hair Show 2019. Galavečera se zúčastnili nejen špičky v oboru, ale také studenti z kadeřnických učilišť.

Reklama

Nejen kadeřníci ale také zdatní showmani. Jako takoví se představili studenti kadeřnických učilišť na první pražské Junior Hair Show v hotelu Hilton.

"Já mám obrovskou radost, že se tato show pořádá, protože z pozice zřizovatele středních odborných kadeřnických učilišť je to neuvěřitelná forma propagace našich žáků," řekla Mariana Čapková, předsedkyně Výboru pro vzdělávání ZHMP.

Samozřejmě, že tak velkolepý večer by nebylo možné uspořádat bez štědrých sponzorů.

"Hlavním sponzorem je L'Oréal a ateliér pana Kotlára, který, to se musím pochlubit, je absolventem právě naší střední odborné školy v Karlíně pod vedením pana ředitele Cigánika, který té škole dává neuvěřitelný šmrnc," řekla Mariana Čapková.

"Jaký byl pan Kotlár student?"

"Tomáš byl výborný student a samozřejmě většina našich žáků, kteří se už na takových přehlídkách, jako je tady dnes, předvedou, tak potom v tom kadeřnickém showbyznysu jsou vidět i nadále," řekl Jan Cigánik, ředitel SOU kadeřnického v Karlíně.

"Bavilo vás to už od samého začátku?"

"V žádném případě. Přišel jsem na chuť kadeřnictví až ve 3. ročníku, kdy mě jedna paní mistrová připravovala na soutěž, kterou jsem vyhrál. Od té doby se to se mnou vezlo. Já, kdybych se znovu narodil, neměnil bych a chtěl bych být zase kadeřník, velice mě to baví," řekl Tomáš Kotlár, majitel kadeřnického ateliéru.

"Dělat lidem radost, být i zpovědníkem, být člověkem, který přináší módu, eleganci, radost, úsměv, tak takové povolání je skvělé," řekl Jan Cigánik.

"Vlasy mění hrozně moc na lidské vizáži a je to velice důležitý obor," řekl Tomáš Kotlár.

"Trochu to vypovídá o člověku, vypovídá to o tom, jestli je konzervativní, jestli je extravagantní. Je to pro mě taková otázka, jestli i v nějaké výkonné politické funkci lze být extravagantní," řekla Mariana Čapková.

První Junior Hair Show v hotelu Hilton přitáhla spoustu lidí a nejspíš to nebylo pouze tím, že nemuseli platit žádné vstupné.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu