• Načítám...
>

V Chuchli se běžela Velká jarní cena

  • 13. května 2019,
  • 18:13,
  • PRAHA,
  • Jaroslav Šetlík

Dostihové závodiště ve Velké Chuchli hostilo již 98. Velkou jarní cenu Pražské plynárenské. V dostihový den bylo připraveno celkem osm dostihů. Kromě úžasné atmosféry a napětí si návštěvníci mohli užít spoustu zábavy a atrakcí.

Reklama

Tradičně v polovině května se i letos uskutečnila úvodní část dostihové sezóny v podobě 98. Velké jarní ceny Pražské plynárenské. Ta v letošním roce slaví 172 let od svého založení.

"Pražská plynárenská se s tímto dostihem ztotožňuje už čtvrtým rokem, tak věřím, že se společně dožijeme i jistého výročí Jarní ceny klisen," řekl Pavel Janeček, předseda představenstva Pražské plynárenské.

Pro fanoušky krásných koní, úžasné atmosféry a napětí bylo připraveno celkem 9 dostihů. I letos měli klienti Pražské plynárenské vstup zdarma.

"My si myslíme, že Pražská plynárenská by měla něco vracet svým zákazníkům. A toto je jedna z těch forem, kterou jsme zvolili, protože to není jen pro ty přímé klienty, je to i pro jejich rodinné příslušníky. Vidíte tady velké množství dětí. Jsme velmi rádi, že naši zákazníci tuto formu odměny velmi oceňují," řekl Pavel Janeček.

Součástí dostihového odpoledne byl také program, který byl určen nejen dospělým, ale i dětem.

"Je tady celá řada atrakcí. Je tu prezentace našich dceřinných společností, což by děti asi nebavilo. Je tady ale skákací hrad, prolézačky a podobně. Je tady poměrně rozsáhlý program pro naše klienty," řekl Pavel Janeček.

K dostihům neodmyslitelně patří i sázky, které přináší nejen adrenalin, ale i dobrý pocit z podpory tohoto sportu.

"Zrovna jsem byl na cestě si vsadit, když jsme mě odchytli na tento rozhovor. Takže pokud stihneme rychle rozhovor, stihnu si vsadit ještě před začátkem tohoto dostihu," řekl Ludvík Baleka, předseda představenstva Prometheus.

Ve Velké jarní ceně v dostihu na 1 600 metrů zvítězil Ignacius Reilly. Druhý doběhl se svým žokejem kůň Amazing Gangster a třetí Torque Power.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu