• Načítám...
>

Divadlo Na Maninách uvádí Hru se smrtí

  • 3. července 2019,
  • 20:24,
  • PRAHA,
  • David Wilczek

Divadlo Na Maninách uvádí novou napínavou a rafinovanou komedii s názvem Hra se smrtí. V hlavních rolích se představí Otakar Brousek mladší a Pavel Batěk. Diváci se mohou těšit na černý humor, zápletku a slovní přestřelky. Přestože jsou prázdniny, zájemci mohou vidět toto představení 16. července na letních Mělnických slavnostech.

Reklama

Divadlo Na Maninách uvedlo novou anglickou detektivku s názvem Hra se smrtí. Představení zrežíroval spisovatel a scenárista Tomáš Vondrovic. V hlavní roli vystupuje Pavel Batěk a Otakar Brousek mladší. 

"S Pavlem Baťkem, jenom ve dvou lidech, hrajeme takovou anglickou věc, která se jmenuje Hra se smrtí. Je to adaptace podle filmu, který byl slavný 70 letech. Hlavní role hrál Laurence Olivier a Michael Caine. A Tomáš to upravil a pozval nás k té spolupráci," řekl Otakar Brousek mladší.

Děj zachycuje souboj dvou rovnocenných soků, tedy manžela a milence, kteří soupeří o lásku nepřítomné ženy. Mezi muži se tak odehrává hra na kočku a myš. 

"Žena tam vůbec nevystupuje, což je zajímavé, proto to zkoušení bylo krásné, že nám do toho nikdo moc nemluvil. A je to vytvořeno vlastně tak, aby to byla zábava. Aby divák nevěděl jak to dopadne," řekl Otakar Brousek mladší.

Na své si přijdou hlavně příznivci detektivek, černého humoru, mystifikace a slovních přestřelek. 

"Má to 2 dějství. Normálně polovina a pak se hraje druhé dějství a ty role se vlastně obrátí. Vždycky má někdo navrch," řekl Otakar Brousek mladší.

Tuto napínavou a rafinovanou komedii mohou zájemci vidět 16. července na letních Mělnických slavnostech nebo od září v Divadle Na Maninách.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu