• Načítám...
>

V Ústecké ulici začala druhá etapa oprav

  • 3. července 2019,
  • 22:38,
  • PRAHA,
  • David Wilczek

Technická správa komunikací zahájila 2. etapu opravy vozovky v Ústecké ulici, která potrvá do konce července. Práce navazují na 1. etapu, která proběhla v roce 2018. Celá oprava je v úseku Klapkova – Kobyliská.

Reklama

TSK zahájila druhou etapu opravy vozovky v Ústecké ulici. dojde tak částečnému omezení dopravy. Vzhledem k tomu, že po této komunikaci projede denně v průměru 10 tisíc vozidel, mohou nastat dopravní komplikace.

"Na Ústecké navazujeme na opravu z loňského mezi Dolními Chabry a Kobylisy. Tentokrát se jedná o úsek Horňátecká - Klapkova - Žernosecká. Samotná oprava bude postupovat, je rozdělena do 5 etap a bude zachován vždy jízdní profil 1 + 1," řekl Petr Jansa, tiskový mluvčí TSK hl. m. Prahy.

Současný povrch vozovky bude vyfrézován a nahrazen novou odolnější vrstvou.

"V rámci těchto etap vyfrézujeme vozovku až do hloubky 90 milimetrů a následně položíme nový povrch o tloušťce 100 milimetrů. Bude tedy provedeno zesílení konstrukce vozovky dané komunikace tak aby snesla to zatížení, které řidiči v tomto úseku znají," řekl Petr Jansa.

V rámci této rekonstrukce proběhne i oprava autobusových zastávek a vyrovnání poškozených obrub. Práce by měly být ukončeny do konce července tohoto roku.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu