• Načítám...
>

Letní kino u Keplera má nového provozovatele

  • 28. července 2019,
  • 14:41,
  • PRAHA,
  • Jan Varga

Letní kino u Keplera v Praze 6 promítá už druhou sezónu. Letos má program na starosti nový provozovatel. Kino, které nabízí zhruba sto míst k sezení, se těší velké oblibě a počet diváků je často mnohem větší. Kino promítá světově známé snímky i digitálně obnovené klenoty české kinematografie.

Reklama

Už druhou sezónu mohou milovníci promítání snímků pod širým nebem navštívit některý z promítacích večerů v letním kině u Keplera v Praze 6. Letos si městská část najala nového provozovatele, který nabízí světově známé snímky, ale také digitálně remasterované filmy z historie české kinematografie.

"Letošní rok provozuje kino nový provozovatel Pardubické letní kino. My jsme se s nimi snažili domluvit takový repertoár, aby tam byly filmy, které jsou známé pro veřejnost, takže jsou tam jak nové filmové tituly, tak i české starší filmy, ale většinou jsou to snímky multižánrové, kde můžeme zajistit vysokou návštěvnost a že to pro občany Prahy 6 bude příjemný zážitek," řekla Martina Kaňáková, autorka projektu letního kina.

Náš štáb navštívil projekci slavného českého snímku Spalovač mrtvol. Temnou atmosféru filmu ještě umocnilo tajemné přírodní prostředí Hradčan. Pro návštěvníky měli organizátoři připraveno občerstvení, nechybělo čepované pivečko a popcorn.

anketa

Letní kino u Keplera promítá každý čtvrtek lehce po setmění. Sezóna, která odstartovala na začátku června, bude pokračovat do konce září. Letní kino vzniklo v rámci výzvy Projekt pro šestku a podle zástupců městské části je už teď jisté, že bude promítat také příští rok.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu