• Načítám...
>

Sportovní centrum v Řepích se brzy otevře

  • 13. srpna 2019,
  • 21:39,
  • PRAHA,
  • Jaroslav Šetlík

Jedno z největších sportovních center za poslední desetiletí vzniklo v pražských Řepích. Jeho součástí je víceúčelová sportovní hala a plavecký bazén. První sportovní nadšence areál přivítá už letos na podzim.

Reklama

V Řepích vyrostlo nové multifunkční sportovní centrum. Komplex dvou budov, které mezi sebou spojuje podzemní chodba, nabídne např. víceúčelovou sportovní halu nebo bazén.

"Je to pětadvacetimetrový bazén, čtyři dráhy pro plavce a dvě dráhy pro relaxaci. Součástí budovy, kde je bazén, je i wellness zóna, kde budou čtyři sauny a vedle velkého bazénu je i bazén dětský a pára," řekla Jitka Synková, starostka MČ Praha 17.

Bazén budou využívat i žáci řepských základních a mateřských škol.

"Jsme rádi, že budou moci žáci řepských škol navštěvovat povinné plavání právě tady v Řepích, protože v minulosti museli dojíždět docela daleko," řekla Jitka Synková.

V letních měsících bude pro návštěvníky zpřístupněný i venkovní prostor před bazénem pro opalování. Součástí areálu je i hotel s restaurací a nechybí ani fitness či venkovní sportoviště.

"Máme tady tři tenisové kurty, dva beach volleyballové kurty a dvě hřiště na petanque," řekla Jitka Synková.

Stavba sportovního centra začala v březnu roku 2017 a v současnosti na ní probíhají dokončovací práce.

"V nejbližších dnech bude zahájen zkušební provoz a jsou tady tzv. poslední dodělávky. Mým přáním je, aby občané Řep byli spokojeni a naplno si užívali svůj volný čas v nově vzniklém sportovním centru," řekla Jitka Synková.

První návštěvníky by mohlo Sportovní centrum Řepy přivítat ještě v letošním roce.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu