• Načítám...
>

Část Čimické ulice se opravuje

  • 19. listopadu 2019,
  • 21:32,
  • PRAHA,
  • Lukáš Kubát

19. Listopadu zahájila Technická správa komunikací opravu části Čimické ulice v úseku mezi ulicemi Služská a Libišská. Opravy jsou plánované na tři týdny a omezení se dotknou jak motoristů, tak i cestujících v hromadné dopravě.

Reklama

Začala oprava části Čimické ulice ve směru z centra. Technika už je na místě a práce jsou v plném proudu.

"Jedná se o kompletní výměnu povrchu v úseku od ulice Služská po ulici Libišská v celé šíři vozovky, tedy ve 2 jízdních pruzích směrem na Bohnice," řekla Barbora Lišková, tisková mluvčí TSK hl. m. Prahy.

A co všechno se bude v inkriminovaném úseku dít?

"Tento úsek bude kompletně odfrézován, budou vyspraveny příčné a podélné trhliny a bude položen nový živičný povrch. Také budou upraveny obruby," řekla Barbora Lišková.

Celá oprava bude mít vliv i na plynulost dopravy v tomto úseku.

"Omezíme pouze ten směr z centra na Bohnice. A bude doprava převedena do protisměru, kde bude jezdit v režimu 1 + 1," řekla Barbora Lišková.

Práce si vyžádají i dočasné přemístění 2 zastávek autobusů.

"Služská ve směru z centra se přesune o 100 metrů zpět a Písečná se přemístí o 240 metrů vpřed do středového dělícího pásu," řekla Barbora Lišková.

"Oprava části Čimické ulice je naplánována na 3 týdny. A pokud vše půjde tak, jak má, hotovo by mělo být na začátku prosince.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu