• Načítám...
>

Zoo Praha zve na vánoční krmení zvířat

  • 5. prosince 2019,
  • 22:05,
  • PRAHA,
  • Žaneta Filípková

Pražská zoo se chystá na své návštěvníky i o Vánocích! Právě na tyto sváteční dny je připraven speciální program, v rámci kterého proběhne i krmení zvířat. Během Štědrého dne tak lidé mohou nosit drobné jídlo, na kterém si pochutnají třeba želvy nebo zubři.

Reklama

Jako každý rok bude pražská zoo slavit Vánoce. Lidé mohou v průběhu Štědrého dne nosit ovoce, zeleninu, oříšky, piškoty nebo dokonce pokrývky, které si oblíbili orangutani.

"Návštěvníci, kteří nás přijdou navštívit se svými rodinami, mohou vidět samozřejmě komentovaná krmení. A máme pro ně připraveno i několik dárků. První dárek je pro děti, které sem k nám přijdou za symbolickou korunu a potom dostanou od nás ještě děti tady u hlavního vchodu malý dárek v podobě pexesa nebo obrázku se zvířetem. A naopak zase budeme rádi a návštěvníci jsou zvyklí nám v tento den pro zvířata nosit řadu pochutin," řekl Jan Petera, pracovník vzdělávacího oddělení.

Krmení zdejších obyvatel sklízí velké ohlasy a proto na něj mysleli i letos a neponechali nic náhodě.

"Musím říci, že opravdu je to velmi oblíbená věc u našich návštěvníků, protože přeci jen je to něco netradičního, protože to, co sem lidé sami přinesou na Štědrý den, se potom našim zvířatům zde dává," řekla Lenka Pastorčáková, tisková mluvčí Zoo Praha.

Pro návštěvníky bude připraven i zábavní program v rezervaci Bororo a nebudou tu chybět ani stánky s drobnostmi.

"24. prosince tady bude připraveno speciální vánoční vystoupení se zlatým prasátkem. A potom ve dnech 25. a 26. prosince jsme připravili vystoupení s našimi zvířátky a současně tady budou mít děti drobné dárky pod vánočním nazdobeným stromečkem," řekla Lenka Pastorčáková.

24. prosince budou brány zoo otevřeny do 14:00. V následujících dnech pracovníci rozdají želvám, žirafám a dalším živočichům přinesené dárky.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu