• Načítám...
>

Pražská plynárenská zve na dostihový den

  • 14. září 2020,
  • 14:36,
  • PRAHA,
  • Lukáš Kubát

Pražská Plynárenská zve na dostihový den, který se uskuteční 26. září. Návštěvníky čeká hned několik dostihů a na své si přijdou i děti, pro které jsou připraveny venkovní atrakce nebo jízda na ponících.

Reklama

Napětí, špičkové výkony závodních koní a také velké emoce. To vše slibuje Dostihový den Pražské plynárenské, který se uskuteční 26. září na závodišti ve Velké Chuchli.

"Dostihů bude osm. Lidé je mohou sledovat, sázet si na koně. Kromě nich tu budou připraveny různé atrakce a program zejména pro rodiny s dětmi. Například trampolíny, skákací hrady a tak podobně," uvedl Miroslav Vránek, tiskový mluvčí Pražské plynárenské.

Připraveno bude také rozmanité občerstvení a nebudou chybět ani sázky. Navíc všichni zákazníci Pražské plynárenské si toto dostihové odpoledne mohou užít zcela zdarma.

"Vstup zdarma mají všichni naši zákazníci. Stačí jednoduchá věc, a to když se u vchodu prokáží naší zákaznickou kartou, nebo fakturou či smlouvou,"upozornil Miroslav  Vránek, tiskový mluvčí Pražské plynárenské.

Pořadatelé reagují i na aktuální koronavirová opatření.

"Vzhledem k situaci jsme se snažili, aby byl veškerý program koncipován venku. Závodiště je rozlehlé, takže zde nebude docházet k tomu, že by se srocovaly davy lidí. Je rozděleno na určité sektory, samozřejmostí jsou desinfekční prostředky, které zde budou všude pro návštěvníky k dispozici," zdůraznil Miroslav Vránek, tiskový mluvčí Pražské plynárenské.

Dostihový den Pražské plynárenské se uskuteční v sobotu 26. září. První dostih odstartuje ve 14 hodin. Areál bude ovšem otevřen už od 12 hodiny.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu