• Načítám...
>

Křižovatka v Holešovicích prochází úpravou

  • 30. října 2020,
  • 14:09,
  • PRAHA,
  • Jaroslav Šetlík

Stavebními pracemi a obnovou světelné signalizace prochází v těchto dnech křižovatka ulice Komunardů, Plynární, Ortenovo náměstí. Práce tu budou probíhat až do 20. listopadu. S tím souvisí také několik občasných dopravních omezení.

Reklama

Technická správa komunikací zahájila před několika dny práce na křižovatce ulic Komunardů, Plynární, Ortenovo náměstí. Jejich součástí je i obnova světelného signalizačního zařízení.

"To znamená, že bude nahrazena stávající světelná signalizace za novou, dojde také k úpravě přechodů a uličního prostoru, dojde k částečnému zúžení té křižovatky, aby byla zvýšená bezpečnost přecházejících chodců, dojde tam k úpravě řazení pruhů a také k integraci cyklo opatření," řekla Barbora Lišková, tisková mluvčí TSK hl. m. Prahy. 

Dále budou instalovány antiparkovací sloupky a obnoveno vodorovné dopravní značení. Sama obnova semaforů bude realizována před zahájením stavebních prací.

"Dopravní úprava, která tam bude v tomto prostoru, bude provedena pouze provizorně pomocí city bloků," řekla Barbora Lišková. 

Během prací musí řidiči počítat s občasným dopravním omezením.

"Omezení bude pouze dílčí. Tam, kde budou probíhat jednotlivé práce. Také by nemělo dojít k plnému vypnutí křižovatky po dobu celé stavby, ale v pouze nezbytně nutnou dobu," řekla Barbora Lišková. 

Práce na této křižovatce a s nimi související omezení potrvají až do 20. listopadu.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu