• Načítám...
>

Praha spouští vizuální kampaň na podporu očkování

  • 9. února 2021,
  • 13:41,
  • PRAHA,
  • Lukáš Kubát

Billboardy, zastávky pražské MHD nebo i světelné tabule. Tam všude bude vidět kampaň podporující očkování. Tu právě v těchto dnech spouští hlavní město. Cíl je jasný. Zvýšit chuť se nechat naočkovat a tím se i co nejrychleji vrátit k běžnému životu.

Reklama

Hlavní město spustilo další fázi kampaně na podporu očkování. Představilo vizuály, které budou Pražané vídat v ulicích metropole a mají především zdůraznit důležitost očkování v boji proti koronaviru.

"Jde o svobodné rozhodnutí každého z nás, nicméně z mého pohledu je očkování tím způsobem, jak se vrátit k normálnímu životu a proto chci, aby Pražané měli možnost učinit informované svobodné rozhodnutí a ty informace jim proto nabízíme na tom webu ockovani.praha.eu, který jsme představili nedávno a tato kampaň je dalším kamínkem do té mozaiky," řekl Zdeněk Hřib, primátor hl. m. Prahy. 

"Představenou kampaní pro očkování také suplujeme vládu, která v komunikaci s občany tragicky selhává," řekl Petr Hlubuček, náměstek primátora hl. m. Prahy. 

Podle průzkumu, který pro hlavní město zpracovala agentura Median, se chce nechat naočkovat 65 procent Pražanů. Vedení hlavního města tak doufá, že kampaň zájem o očkování ještě zvýší.

"Já věřím tomu, že v Praze najdeme ještě poměrně veliké procento nad těch 65, která ukazují, že jsou ochotni se očkovat nebo s tím počítají," řekl Milena Johnová, radní hl. m. Prahy. 

"Ten nápad je dobrý i s tím ohledem, že v Praze je celá řada venkovních ploch, ať už ploch, které patří Praze nebo patří soukromníkům a my tyto plochy můžeme z veliké části využít," řekl Jiří Pospíšil, předseda zastupitelského klubu. 

Koncept kampaně a vizuály poskytla zcela zdarma agentura DDB Prague.

"My toto považujeme za naší občanskou povinnost a myslíme si a věříme, že je očkování určitě tou nejrychlejší cestou, abychom se vrátili k těm krásným okamžikům ze života, které všichni máme rádi a o které jsme poslední dobou přišli. O tom ta kampaň vlastně i je. My věříme v sílu pozitivních emocí," řekl Darko Silajdžić, ředitel agentury DDB Prague. 

Bližší informace o celé kampani, stejně jako o očkování, můžete nalézt na stránkách ockovani.praha.eu

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu