• Načítám...
>

Náš region bude k dostání ve všech krajích ČR

  • 24. června 2021,
  • 7:23,
  • PRAHA,
  • David Wilczek

Bezplatné, lokální noviny Náš region, budou od září tohoto roku k dostání ve všech krajích ČR. Distribuovány jsou pomocí kamelotů na frekventovaných místech v okresních městech, na úřadech, v infocentrech nebo ve vybraných maloobchodních sítích.

Reklama

Do portfolia vydavatelství A11 patří odborné a lokální tituly. Mezi nejznámější patří Náš region, který přináší aktuální dění. Od září tohoto roku bude pro čtenáře dostupný ve všech krajích. Tento krok považuje vedení vydavatelství jako velký úspěch. 

"Pro nás je to vlastně splněný sen, který jsme dělali několik let a jsme rádi, že jsme ho letos konečně dokončili. A splňuje vlastně všechny požadavky na lokální žurnalistiku a de facto, dá se říci, že jsme zpravodajství z každé ulice. Náš region bude vycházet od září jako týdeník po celé České republice," uvedl Aleš Zavoral, ředitel vydavatelství A11.

Rozšíření bezplatného týdeníku se podařilo i navzdory dopadům koronavirové pandemie, která zasáhla zejména tištěná média. Podle ředitele Aleše Zavorala, zájem o regionální zpravodajství neustále roste. 

"My víme, že bezplatné noviny jsou na vzestupu a ne na poklesu a víme, že prostě to regionální zpravodajství je důležité, a že ti lidé věří regionálním médiím, protože regionální média jsou jim blízká a mohou si je ověřit, jestli je to fejk nebo jestli je to pravda," konstatoval Aleš Zavoral, ředitel vydavatelství A11.

Vydavatelství A11 taktéž oficiálně představilo nový týdeník Mladý svět, který byl po několika letech znovu obnoven. Na nové vydání se mohou zájemci těšit každý čtvrtek.

"My chceme ukázat v Mladém světě to, že Česko je vlastně docela dobrá země, je to krásná země a plná zajímavých lidí. Chceme to ukázat za pomoci rozhovorů se zajímavými lidmi," doplnil Marek Brodský, šífredaktor Mladého světa. 

Do rodiny vydavatelství nově spadají i Rádio Západ, které se věnuje regionálnímu zpravodajství a Rádio Samson, které je zaměřeno na fanoušky country a folku. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu