• Načítám...
>

Nadace Terezy Maxové má kurzy první pomoci zdarma

  • 10. října 2021,
  • 20:36,
  • PRAHA,
  • Lenka Castillo

Zaměstnanci Nadace Terezy Maxové dětem absolvují bezplatné kurzy první pomoci. Pražská neziskovka je jednou z padesáti organizací v neziskovém sektoru, kterým tyto kurzy v rámci charitativního projektu umožňuje společnost Coca-Cola v rámci oslav 50. výročí jejího působení na českém a slovenském trhu.

Reklama

Takto probíhá kurz první pomoci zaměstnanců Nadace Terezy Maxové dětem. Pražská neziskovka je jedna z těch, jejichž pracovníci absolvují  bezplatný profesionální kurz v rámci unikátního projektu, za kterým stojí společnost Coca-Cola a Český červený kříž. Na konci charitativní roadshow má kurz absolvovat až pět set pracovníků neziskového sektoru.

Terezie Sverdlinová, ředitelka Nadace Terezy Maxové dětem

Projekt vznikl právě z iniciativy společnosti Coca-Cola u příležitosti jejího padesátého výročí působení na českém a slovenském trhu. 

Veronika Němcová, ředitelka vnějších vztahů Coca-Cola

Celodenní workshopy jsou určeny personálu v dětských domovech, azylových či pečovatelských domech. Určeny jsou také těm, kteří se dostanou do situace vyžadující znalost první pomoci, takový kurz si ale nemohou dovolit.

Kateřina Jarolýmová, lektorka ČČK

Kurzy první pomoci v rámci tohoto charitativního projektu má absolvovat celkem třicet organizací v Česku a dvacet na Slovensku. Celý projekt byl nastartován letos v červnu, poslední pracovník by měl být proškolen na konci října.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu