• Načítám...
>

Pod Žižkovskou věží se opět bruslí

  • 17. ledna 2022,
  • 6:48,
  • PRAHA,
  • Jaroslav Šetlík

Také v letošním roce je otevřené kluziště pod Žižkovskou věží. Třicet metrů dlouhá a 14 metrů široká, ledová plocha je zde k dispozici denně. Samozřejmostí je také půjčovna bruslí či možnost občerstvení.

Reklama

V Praze se dá v těchto dnech bruslit na několika desítkách míst. Jedním z nich je i prostranství pod Žižkovskou věží. K dispozici tu je třicet metrů dlouhá a čtrnáct metrů široká, ledová plocha.

"Je to zhruba pátý ročník a vzniklo to vlastně tou příležitostí, kdy jsme si řekli: 'Co by tu vlastně, jsme těm lidem, mohli nabídnout?' Máme tady přes léto mini golf a přes zimu jsme hledali druhou, sportovní aktivitu, která by seděla do té druhé sezóny. Tak jsme přišli s kluzištěm. Kluziště je otevřeno pro veřejnost každý den, a to tak, že od pondělí do pátku od tří hodin do dvaceti jedné a o víkendu od devíti do dvaceti jedné. Jsou to vždycky dvouhodinové bloky a mezitím je hodina údržby ledu," uvedl Petr Jendrejčák, manažer Tower Park Praha.

Mimo ozvučené a osvětlené ledové plochy, mohou návštěvníci, tohoto kluziště, využít také několik doplňkových služeb.

"Půjčovna bruslí je samozřejmost, broušení bruslí lidí, kteří si brusle přinesou, je také samozřejmost, občerstvení. Kapacita je téměř neomezená. Může přijít kdokoli bez rezervace. Když je lidí hodně, tak se většinou na tom ledě vystřídají. Nebývá to problém," doplnil Petr Jendrejčák, manažer Tower Park Praha.

Bruslit se bude pod Žižkovskou věží přibližně do konce března. Vše je ale závislé na venkovních teplotách. Vstupenky je možné zakoupit přímo na místě nebo dopředu elektronicky.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu