• Načítám...
>

Helena Vondráčková plánuje na letošní rok turné

  • 10. února 2022,
  • 17:26,
  • PRAHA,
  • Jaroslav Šetlík

Zpěvačka Helena Vondráčková plánuje na letošní rok Česko-slovenské turné nazvané Helena 2022. Koncertní šňůra startuje 1. dubna v Karviné. V pražské Lucerně mohou na koncert fanoušci zavítat 18. června a 18. prosince a těšit se mohou také na několik vzácných hudebních hostů.

Reklama

Zpěvačka Helena Vondráčková plánuje na letošní rok Česko-slovenské turné nazvané Helena 2022, na němž s fanoušky oslaví své půlkulatiny. Součástí koncertní šňůry budou i dvě velká vystoupení v Praze.

"To bude průřez vším, co jsem kdy kde nazpívala a těším se na to, protože ráda bych také uvedla staré hity a písničky z dob začátků, ale i písně z mého posledního alba Tvrdohlavá a už jsme si to trošku vyzkoušeli při tom loňském turné a mám radost, že se to setkalo s ohromným úspěchem. Tak se těším na další výběr a další písně z toho alba," řekla Helena Vondráčková, zpěvačka.

Na koncertech v Praze Helena Vondráčková přivítá na pódiu také několik vzácných hudebních hostů. Příležitost dostanou ale i  začínající zpěvačky a zpěváci. Chybět na letošním turné nebude ani LED stěna s projekcí. Ta umocní atmosféru koncertu na všech sedmadvaceti zastávkách.

"Já se těším na všechny zastávky, protože lidé jsou také natěšení a že už mají dost všeho toho lockdownu a problémů s nemocí, která postihla nejen nás, ale celou zeměkouli. Chtěla bych je povzbudit, chtěla bych jim dodat dobrou náladu, aby na tohle všechno přestali myslet a osvobodili se a zase se mohli radovat," řekla Helena Vondráčková, zpěvačka.

Koncertní turné Heleny Vondráčkové, která v průběhu své kariéry nazpívala více než šestnáct set písní a prodala dvacet milionů hudebních nosičů, startuje 1. dubna v Karviné. V pražské Lucerně mohou na koncert fanoušci zavítat 18. června a 18. prosince.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu