• Načítám...
>

Újezdové strašení bylo ve znamení dobročinnosti

  • 31. října 2022,
  • 10:11,
  • PRAHA,
  • Markéta Frydrychová

Poslední říjnovou neděli věnovala radnice v pražském Újezdě strašení. K hasičské zbrojnici se seběhly kostýmy všeho druhu a oddávaly se různým strašidelným hrám. Na některé šťastlivce čekaly také hezké halloweenské ceny.

Reklama

Čarodějnice, kostlivci, pavouci a mnoho dalších strašidelných kostýmů se objevilo u hasičské zbrojnice v pražském Újezdě. Celá akce vznikla za podpory městské části a hasičského sboru.

"My jsme si připravili Halloween, takže tady máme spoustu dětí, které si přišly dlabat v rámci soutěže dýni, deset prvních nejlepších dýní bude oceněno. Samozřejmě jsme si připravili bohatou tombolu. Máme připraveno spoustu akcí pro děti, noční bojovou hru a samozřejmě malování na obličej a různé hry," řekl Václav Drahorád, starosta Prahy - Újezd.

"Nemáme žádnou agenturu, všechno si děláme sami. To znamená od nákupu přes různé výrobky, které k tomu musíme udělat a musíme tady být aspoň dvě hodiny předem, abychom ten areál dali do kupy. Děláme to rádi, je to určitě na té práci vidět. Toto je teprve druhý ročník a myslím si, že letos je to docela vymazlené a příští rok to bude ještě lepší," řekla Jana Draštíková, místostarostka Prahy-Újezd.

Výtěžek z pořádané tomboly se rozhodla radnice věnovat dětskému domovu v Kašperských horách.

"My jsme byli s hasičským sborem na hasičském táboře a tam jsme potkali toto uskupení z toho dětského domova, tak jsme si tam oblíbili ty děti a takhle k tomu přišlo," řekl Václav Drahorád. 

Počasí poslední říjnovou neděli vyšlo na jedničku a závěrem dne čekal na děti také velký táborák a opékání buřtů.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu