• Načítám...
>

Kolečkové brusle nemusíte uklízet na zimu do skříně

  • 19. listopadu 2022,
  • 14:36,
  • PRAHA,
  • Monika Rusová

Jízda na kolečkových bruslích nemusí být podmíněna jarním či letním počasím. Příjemné podmínky pro tento druh sportu nabízí krytá hala, která disponuje plochou větší, než je hokejové hřiště. Prostor pro inline bruslení je vhodný pro děti i dospělé s jakoukoli úrovní dovednosti. Vítáni jsou příznivci jednořadých i dvouřadých bruslí.

Reklama

Konec přeskakování psů, vyhýbání se kočárkům na úzkých stezkách a hlavně už žádné odkládání inline bruslí na zimu. Díky projektu Do bruslí si můžete zajezdit i v nepříznivém počasí v suchu pod střechou. 

"Je to úplně nesrovnatelné s nějakými veřejnými kluzišti a vůbec i hokejovým stadionem, protože to byla i má myšlenka nabídnout něco lepšího. Na zimáku musí jet každou hodinu a půl rolba, aby ten led byl vůbec použitelný. Na veřejných kluzištích je většinou nacpáno takovým stylem, že se tam ani moc neprojedou. Tady je ta plocha větší než hokejový stadion, takže o to ještě lepší projetí a ten povrch je hladký, je to broušený beton, takže je to opravdu příjemné svezení pro každého bruslaře," řekl Matěj Krupka - vlastník projektu Bruslírna.

Bruslírna je určena pro širokou veřejnost. Vítán je začátečník, ale i pokročilý bruslař. 

"Nejčastěji sem chodí rodiny s dětmi, protože je tady alternativa ta, že si dají děti do školičky, kde se dětem věnuji a učím je základy bruslařské techniky a rodiče si mezitím krásně zasportují, nemají o děti strach a zároveň se i děti něco naučí," řekl Matěj Krupka - vlastník projektu Bruslírna.

Kurzy nejsou pouze pro děti, ale i pro dospělé. 

"Jak vidíte, tak jsem i bývalý závodník, mám helmu a rychlobrusle a přináším to, ze závodního tréninku, co pomůže i hobby bruslařům. To znamená od stability v bruslích, tak jak ji vnímají rychlobruslaři, aby to těm "hobbíkům" nebo začátečníkům přineslo tu jistotu v bruslích, aby se nebáli a mohli udělat ty krůčky tak, aby jim to pomáhalo jezdit lépe a rychleji," řekl Matěj Krupka - vlastník projektu Bruslírna.

Vyrazit sportovat sem do kryté haly v PVA Letňanech můžete, i když nevlastníte kolečkové brusle. Ty vám zde v dospělých i dětských velikostech půjčí za malý poplatek. 

"Mám tady vyhrazený prostor přímo pro takové blbnutí, mám tady kuželky na freestyle, když si chce někdo jezdit slalomy. Dnes jsem dovezl i takovou malou rampičku pro děti, takže budeme moci i skákat nebo přejíždět nerovnosti. Mám tady překážky na pojíždění, takže když si tady někdo přijde zatančit, tak je vítaný také, protože pro to tady má speciální prostor, aby zase nerušil ty ostatní, kteří si přišli kondičně zabruslit," řekl Matěj Krupka - vlastník projektu Bruslírna.

Bruslírna vypisuje na svých webových stránkách rozvrh, kde si můžete koupit online vstupenku.

"Fungujeme tak, že většinou vypisuji ty bloky na hodinu a půl, kde je, jak říkám na začátku, možnost půl hodina pro individuální lekce, potom tři čtvrtě hodiny s dětmi a nebo když si chce někdo přijít jen zabruslit a nic se neučit, jenom využít toho prostoru a té možnosti, tak může bruslit celou hodinu a půl. To mám osvědčené, že to těm lidem bohatě stačí," řekl Matěj Krupka - vlastník projektu Bruslírna.

Přijít můžete i bez registrace a přihlásit se až na místě. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu