• Načítám...
>

Martin Zounar exceluje v komedii Dva nahatý chlapi

  • 29. ledna 2023,
  • 12:31,
  • PRAHA 1,
  • Ondřej Švec

Divadlo Metro v Praze 1 již čtvrtým rokem uvádí mimořádně úspěšnou bláznivou komedii s názvem Dva nahatý chlapi. V díle kontroverzního francouzského autora Sébastiena Thiéryho excelují Martin Zounar a Martin Kraus, kterým úspěšně sekundují Daniela Šinkorová, Martina Randová nebo Michaela Dittrichová. A přestože představení už má za sebou od premiéry stovky repríz, pořád je čemu se smát a u diváků má stále úspěch. Na jedno z představení dorazil i štáb TV PRAHA.

Reklama

Komedie Dva nahatý chlapi je programovou stálicí pražského Divadla Metro. Od premiéry 16. ledna 2019 divadlo odehrálo stovky repríz tohoto představení. V titulních rolích kralují Martin Zounar a Martin Kraus a podle všeho je to stále velmi baví.

"Já si myslím, že je vždy zajímavé, pakliže se vám to někdy v životě stane, jak vyřešíte to, že se ráno probudíte úplně nahý se svým spolupracovníkem z práce, nevíte, jak jste se tam dostali, že jste doma, to víte, ale jak, proč, co tam dělá a jak to je a nemáte odpovědi. A začnete si je vymýšlet, protože na to přijde vaše žena. Myslím, že to je hodně zajímavé, do čeho všeho se můžete zaplést," řekl Martin Zounar - herec.

V ženských rolích se objeví Daniela Šinkorová, které režisér Antonín Procházka dovolil hrát v její rodné slovenštině, Michaela Dittrichová nebo Martina Randová, která je ráda, že se hra divákům stále tak líbí.

"Tahle hra má úspěch díky tomu, že v hlavní roli je Martin Zounar, který táhne celé představení. Za druhé si myslím, že to je proto, že se diváci smějí od první vteřiny toho představení až do úplného konce nepřetržitě. A za třetí si myslím, že to je proto, že my všichni to představení hrajeme moc rádi a jsme strašně rádi, když se lidé smějí a řechtají. To nás nesmírně nabíjí," řekla Martina Randová - herečka.

Pokud jste ještě náhodou hru Dva nahatý chlapi neviděli, do konce června je na programu ještě pět představení. Když budete mít štěstí, třeba ještě seženete vstupenky. A pokud se vám tedy poštěstí, rozhodně nebudete litovat a domů budete odcházet s úsměvem na rtech.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu