• Načítám...
>

V Kalichu odehráli 111. reprízu muzikálu Biograf láska

  • 9. prosince 2023,
  • 12:20,
  • PRAHA,
  • Monika Rusová

Za pouhých 12 divadelních měsíců v Kalichu odehráli 111. repríz muzikálu Biograf láska. Představení s hity Hany Zagorové se i po roce řadí k divácky nejoblíbenějším a stále vyprodává sály. Jak se oslavovalo ve znamení tří jedniček prozradí naše reportáž.

Reklama

Písničky Hany Zagorové v muzikálu Biograf láska zazněly v Divadle Kalich už po 111. Ptáte se, co je na tom tak zajímavého? Hlavně to, že premiéru tento muzikál měl teprve loni v září, takže 111 je opravdu hodně vysoké číslo.

"Pamatuješ si nějaké představení Biografu láska, které se nevyprodalo? Nebo že by lidé netleskali ve stoje?"

"Nezažila. Musím říci, že se shledáváme s úžasným úspěchem, což jsme nikdo z nás nepředpokládali, ale je pravda, že to představení opravdu milujeme. Od srdce. A dáváme do toho obrovské množství energie a ti diváci to prostě poznají," řekla Michaela Tomešová - herečka.

"Je to čím dál krásnější a v těch Hančiných písních je opravdu pořád co objevovat a jak je člověk každý den v jiné náladě a prožívá i jiné životní období, tak ty písně na vás mluví z trošku jiného úhlu a v tom myslím, že byla opravdu vzácná a výjimečná a proto máme pořád plné hlediště," řekla Kateřina Bohatová - herečka.

Legendární hity devítinásobné Zlaté slavice doprovázejí příběh třech žen, které si i z vážných životních okamžiků dokáží udělat legraci a být si navzájem oporou. 

"Mám rád 'Z nebe pláče déšť' , mám rád 'Spěchám', v podstatě těch písní je tolik, ty melodie jsou nesmrtelné, těžko si vybrat jednu jedinou," řekl Roman Tomeš - herec.

Muzikál Biograf láska má i svou knižní podobu, která vznikla až po divadelním scénáři, což je jen další důkaz toho, že diváci příběh a Hanu Zagorovou prostě zbožňují.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu