• Načítám...
>

Popová hvězda 80. let Sandra zazářila v Praze

  • 16. května 2024,
  • 16:13,
  • PRAHA,
  • Ondřej Švec

Mezi ikonické představitele 80. a 90. diska patří bezesporu německá zpěvačka Sandra, která se proslavila hity jako Maria Magdalena či In the Heat of the Night. Českým fanouškům je velmi dobře známá a představila se jim hned několikrát. V Praze to bylo naposledy v Lucerně, v roce 2019. Nyní se vrátila do Kongresového centra, a to v rámci svého odloženého koncertu, který se měl uskutečnit už v loňském roce na Štvanici. Čekání se ale vyplatilo a fanoušci si vystoupení užili. Jako předskokanka slavné zpěvačky se představila Šárka Vaňková v doprovodu bandu Fredyho Bittnera.

Reklama

Když královna diskoték 80. a 90. let oznámila, že 20. května 2023 navštíví Prahu, řada jejích příznivců byla u vytržení. Z koncertu ale bohužel z technických důvodů sešlo a musel být o rok odložen. 15. května 2024 už se ale naštěstí vše na druhý pokus povedlo, i když se koncert přesunul na Vyšehrad, do Kongresového centra. Čekání na příchod popové legendy fanouškům zpříjemnila zpěvačka Šárka Vaňková, která se proslavila pěveckou soutěží Česko hledá superstar. Doprovod jí dělal band Fredyho Bittnera. "Mám ráda velmi hudbu, která vznikala v osmdesátých letech, takže její hity znám a nejednou jsem na ně třeba i tančila, a tak dále. A vždycky, když je třeba hrají v rádiu, tak nikdy nepřepínám," uvedla Šárka Vaňková, zpěvačka.

Šárka Vaňková předvedla vyprodanému Kongresovému centru mimo jiné několik písní Ivety Bartošové včetně hitu Léto. 

Sandra v Česku koncertovala hned několikrát a vždy se k nám ráda vrací. Nejraději ale vzpomíná na svůj koncert v pražské Lucerně. 

„Když jsem byla v Česku naposledy, tak to byl právě koncert v pražské Lucerně, a to byl asi můj nejlepší koncert tady v Česku. Velmi se mi líbila spolupráce s publikem, to bylo něco neskutečného. Po tom koncertě jsem dokonce plakala, protože to pro mě byl mimořádný zážitek. Moc ráda bych ještě měla nějaký koncert v Praze,“ zavzpomínala zpěvačka Sandra. 

V rámci koncertu, s mimořádnou atmosférou, zazpívala nadšenému českému publiku většinu svých největších hitů, u kterých se jen potvrdilo, že její hudba nestárne. Mezi jejími fanoušky byste našli jak ty, kteří aktivně zažili dobu její největší slávy, ale i ty, kteří znají Sandru například díky svým rodičům,  anebo ty , kteří na ni narazili úplnou náhodou. Například při brouzdání nekonečnými hudebními knihovnami. Po skvělém koncertě si ale všichni jistě přejí, aby v Praze, tato populární zpěvačka, nevystupovala ani zdaleka naposledy. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu