• Načítám...
>

Letošní léto v Aquapalace Praha bude brazilské!

  • 10. června 2024,
  • 8:12,
  • PRAHA,
  • Ondřej Švec

Letní sezóna se v čestlickém Aquapalace Praha ponese v brazilském rytmu. Během léta vás čeká tropická teplota vody i vzduchu jako v Brazílii, k tomu si můžete pochutnat na vybraných pokrmech inspirovanými brazilskou kuchyní a pít k tomu vyhlášené brazilské drinky. Chybět nebude ani bohatý program pro děti a dospělé, zpestřený například hudebním vystoupením dětské skupiny Lollipopz nebo autogramiádou s herci ze seriálu Zoo. Na konci července vás navíc bude čekat netradiční letní Silvestr, který rovněž ožije v brazilském stylu!

Reklama

Brazílie, to je pláž Copacabana, proslulý karneval nebo tropické amazonské podnebí a jedinečné vodopády Iguazú. Díky nabídce Aquapalace Praha ale nemusíte cestovat přes půl planety, tu pravou Brazílii totiž můžete zažít i u nás v Čestlicích, a to po celé letošní léto!

"My si vždy volíme takovou destinaci právě na to naše léto, vytváříme takovou cestovní kancelář naruby, protože my tu zemi přivážíme do České republiky, respektive na kraj Prahy, takže lidé ušetří za letenky a ušetří za plánování dlouhé dovolené, protože k nám mohou přijet na den nebo na dva, pokud to spojí s pobytem v hotelu, tak klidně na 3 nebo 4 dny," řekla Vladana Horáková - generální ředitelka Aquapalace Praha.

Na návštěvníky Aquapalace Praha tak čekají tropické teploty vzduchu i vody, mořské vlnobití, jízda v jedinečné Divoké řece a řada dalších atrakcí, které vás rychle přenesou do srdce Jižní Ameriky.

"Tím standardním programem je relaxace u vody a na pláži, vlnobití, báječná gastronomie, když se řekne Brazílie, tak si asi každý představí úžasná masa, steaky, burgery a samozřejmě drinky," řekla Vladana Horáková - generální ředitelka Aquapalace Praha.

A k tomu všemu je navíc připraven tradičně nabitý program.

"Protože máme každý den otevřeno do 10 hodin, v průběhu celého dne jsou animační programy, které budou hodně zaměřené na školu samby nebo taneční vystoupení, budeme mít večery s djem na tu brazilskou muziku každou středu a ve čtvrtek budou vystoupení tanečníků Škola samby," řekla Vladana Horáková - generální ředitelka Aquapalace Praha.

V Aquapalace Praha nezapomněli ani na takzvanou suchou zábavu v podobě skákacích hradů, ping-pongu a dalších oblíbených letních radovánek. Těšit se můžete i na vystoupení dětské skupiny čtyř děvčat Lollipopz nebo také na autogramiádu s herci z populárního seriálu Zoo. A jedna taková pikantnost vás čeká pro změnu na konci července.

"31. 7. budeme slavit letní Silvestr, kdy budeme slavit konec července a začátek srpna. To je dlouhá estrádní noc, do jedné hodiny v noci, s vystoupením na pláži, estrádními umělci, ohnivou show, fakt je to pecka," řekla Vladana Horáková - generální ředitelka Aquapalace Praha.

Brazilskou exotiku si pak můžete užít i při relaxaci. Největší saunový svět v Česku, který je součástí komplexu Aquapalace Praha, totiž obohatil svou letní nabídku o speciální divadelní a osvěžující ceremoniály. Ve SPA a wellness se pak můžete nechat rozmazlovat brazilskou masáží nebo dalšími procedurami a tělovými rituály. Jinými slovy, Brazílie nikdy nebyla tak blízko jako letošní léto!

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu