• Načítám...
>

Divadlo Radka Brzobohatého láká na premiéry

  • 19. září 2018,
  • 14:28,
  • PRAHA,
  • Kristýna Svobodová

S nadcházejícím podzimem se otevírají dveře pražských divadel a výjimku netvoří ani Divadlo Radka Brzobohatého. To slibuje hned několik premiér a některé ještě letos.

Reklama

Po letní přestávce pražská divadla opět otevírají dveře návštěvníkům. Své novinky v nadcházející sezóně představilo na tiskové konferenci také vedení Divadla Radka Brzobohatého. 

"Teď v září zahajujeme takovým premiérovým týdnem, kdy budeme mít druhou premiéru Řádí jako tajfun, což je taková situační britská komedie v české premiéře. Je moc vtipná, trochu na způsob Laurela a Hardyho. Hned o 2 dny později bude zase pro změnu francouzská konverzační komedie Ženu, nebo život! od Marca Camolettiho," řekla Romana Goščíková, ředitelka Divadla Radka Brzobohatého.

Na své si ale přijdou i milovníci klasiky. V říjnu pro ně vedení divadla přichystalo premiéru Molièrova Lakomce. A třeba po novém roce se diváci mohou těšit na komediální představení Vinnetou - poslední ústřel.

"Je to vlastně taková laskavá parodie, která ctí autora ale zároveň je vtipná i pro současného diváka," řekl Robert Bellan, režisér představení Vinnetou. 

Komediální zpracování kultovní Májovky je navíc jedinečné i obsazením. Všechny postavy, včetně těch ženských, tady totiž ztvárňují výhradně muži.

"Vzhledem k té koncepci, kterou máme, jsou ti muži, řekl bych, nezbytní. Není to samozřejmě takový ten prvoplánový humor, že muž hraje ženu, ale celá ta koncepce je na tom založená. Přijďte se podívat a uvidíte," řekl Robert Bellan, režisér představeni Vinnetou. 

Ještě letos mohou zájemci stihnout také benefiční vystoupení skupiny Queenie a Michaela Klucha, které proběhne 4. listopadu. Veškeré novinky nadcházející sezóny Divadla Radka Brzobohatého mohou zájemci najít na webových stránkách divadla.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu