• Načítám...
>

Laureáti ceny Srdce na dlani si prohlédli radnici

  • 8. listopadu 2018,
  • 23:57,
  • PRAHA,
  • Lukáš Kubát

Praha ocenila nejlepší pracovníky v sociálních službách - a to sice v jedenáctém ročníku ankety Srdce na dlani. Ocenění pracovníci si v rámci poděkování mohli prohlédnout prostory Staroměstské radnice.

Reklama

Srdce na dlani. Tak se jmenuje ocenění, které uděluje Centrum sociálních služeb Praha. Nominovaní na tuto cenu dorazili na Staroměstskou radnici, kde se setkali s radním pro sociální oblast a také si prohlédli prostory radnice.

"To ocenění udělují klienti jednotlivých zařízení. My objíždíme všechna zařízení, která zřídilo hl. m. Praha a tam klienti mají možnost nominovat na ocenění Srdce na dlani některé zaměstnance," řekl Tomáš Ján, ředitel Centra sociálních služeb Praha.

Cenu Srdce na dlani si pak odnese 27 nejlepších pracovníků ze sociálních zařízení hlavního města Prahy.

"Nominovaní jsou různých profesí. Nejsou to jen sociální pracovníci, ale může to být řidič, kuchař, recepční, prostě ten, kdo s těmi lidmi zachází se srdíčkem na dlani," řekl Tomáš Ján.

"Já si myslím, že pro to, aby někdo mohl dělat tuto práci, musí mít veliké srdce, musí mít něco navíc, co třeba každý smrtelník mít nemusí. Musí mít v sobě velikou lidskost, protože bez toho tu práci nelze dělat," řekl Daniel Hodek, radní hl. m. Prahy.

Jak prozradil ředitel Centra sociálních služeb, jeden z oceněných si letos pro cenu Srdce na dlani přišel již poosmé. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu