• Načítám...
>

PVK informuje o nových službách

Hned od počátku nového roku spouštějí Pražské vodovody a kanalizace dvě nové služby. O co se jedná a jak budou nápomocny samotným zákazníkům se dozvíte v následující reportáži.

Reklama

Pražské vodovody a kanalizace připravily od letošního roku novinku pro své smluvní zákazníky.

“Pro naše smluvní zákazníky jsme od nového roku připravily novinku a to domácí asistenci a refundaci úniku vody. Je to služba, která je určena výhradně pro naše smluvní zákazníky. To znamená: pro majitele nemovitostí, pro družstva, či pro domácnosti,” sdělil Tomáš Mrázek, tiskový mluvčí PVK.

Asistenční služba bude k dispozici zdarma a to 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Tedy celý rok. V případě, že nastane porucha na vodovodním potrubí, asistenční služba na místo dorazí a provede opravu.

“Klient musí zavolat na naší asistenční službu, ta na místo přijede a provede nezbytně nutné práce v rozsahu dvou hodin,” doplnil Mrázek.

Klient PVK může na jedno odběrní místo zdarma využít až tři asistenční služby ročně. Služby zahrnují také refundaci úniku vody.

“Pokud dojde k prokazatelné havárii na vodovodním řadu a klient má sjednanou asistenční službu, tak my garantujeme, že když únik vody přesáhne 10m3, tak mu částku na vodném a stočném budeme refundovat,” vysvětlil Mrázek.

Refundace je do výše 15 tisíc Kč za jedno odběrní místo. V průběhu ledna mají PVK připravenou pro své zákazníky ještě další službu.

“V průběhu měsíce ledna spustíme ještě další novinku a to je platba za vodné a stočné přímo z domova. Je to online platba, určená opět pouze pro naše smluvní zákazníky. Spočívá v tom, že v pohodlí domova od počítače, mohou lidé zaplatit elektronicky fakturu za vodné a stočné,” dodal Mrázek.

Platbu lze provést prostřednictvím karty Visa nebo Mastercard.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu